Εορτή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Μητρόπολη Περιστερίου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου σήμερα 2 Οκτωβρίου 2019 τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κηπουπόλεως.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της : «Με την ευκαιρία αυτής της Πνευματικής Συνάξεως ο Ποιμενάρχης μας τίμησε τον γέροντα εφημέριο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη π. Πατάπιο Δρούζα εκφράζοντας την ευαρέσκειά του και τον έπαινο για την υπερεξηκονταετή διακονία του στον αμπελώνα του Κυρίου (1959-2019) και διά τα τριανταδύο συναπτά έτη θυσιαστική προσφορά του στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου (1987 και εξής).

Ο Σεβασμιώτατος πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας μέσα σε κλίμα χαράς και συγκινήσεως προσέφερε στον π. Πατάπιο τιμητική πλακέτα και του ευχήθηκε να είναι άξιος και ο Πανάγαθος Κύριος να του χαρίζει έτη πολλά για να προσφέρει έτι περισσότερο στο λογικό ποίμνιο του Κυρίου που η Εκκλησία και ο Μητροπολίτης του του ενεπιστεύθη.

Διαβάστε εδώ:  Αγιος Κυπριανός: Ο μεγαλύτερος μάγος που έγινε ένας Μέγας Άγιος

Να σημειωθεί ότι ο δραστήριος πολιός κληρικός π. Πατάπιος με την βοήθεια των πιστών και με πολύ προσωπικό κόπο και μόχθο ανέστησε εκ βάθρων τον Ιερό Ναό των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης και θυσιάζει εαυτόν στην διακονία των πιστών τελώντας καθημερινώς τη Θεία Λειτουργία και εξομολογώντας τους εκατοντάδες πιστούς που προστρέχουν στο ιερό πετραχήλι του για να βρούν πνευματική ανάπαυση».tilegrafima.gr