Πειραιώς Σεραφείμ: Η Εκκλησία αγαπά ανεξάρτητα από ιδεολογία,καταγωγή, φυλή, χρώμα, θρησκεία

Loading...


Αγιασμός Πασχαλινής Δωροεκθέσεως 2014 

Τα εγκαίνια της πασχαλινής Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τέλεσε χθες 10/4 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι: «Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός είναι υπόδειγμα ζωής καθώς ο Ίδιος είπε ‘Ουκ ήλθον διακονηθήναι αλλά διακονήσαι’.

 Σκοπός του έργου της Εκκλησίας είναι η κοινωνικοποίηση και αλληλοπεριχώρηση όλων των ανθρώπων με τιμή και αγάπη ανεξάρτητα από το ήθος, την πολιτική τοποθέτηση, την ιδεολογία, την καταγωγή, τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία καθώς κάθε άνθρωπος αποτελεί μια ανεπανάληπτη αξία ζωής και ένα τεράστιο πνευματικό μέγεθος ενώπιον του οποίου γονατίζει ο Θεός».

Η Δωροέκθεση θα είναι ανοικτή έως τις 25 Απριλίου, στο κτήριο επί των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος, έναντι του κεντρικού Ταχυδρομείου Πειραιώς. Τα είδη που διατίθενται είναι λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά, σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, παραδοσιακά κουλούρια και κόκκινα αυγά.

Η πασχαλινή Δωροέκθεση θα λειτουργεί ως ακολούθως:

– Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

-Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4124726.Ετικέτες