Ο Εσπερινός της Αγάπης στη Μονή Τζαγκαρόλων (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μέσα στο κλίμα της Αναστάσιμης ελπίδας και χαράς τελέστηκε στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων ο Αρχιερατικός Εσπερινός της Αγάπης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνού συνεπικουρούμενου πλήθους κληρικών, της αδελφότητος της Ιεράς Μονής και εκατοντάδων ευλαβών Χριστιανών.

Στον Εσπερινό της Αγάπης που τελέστηκε ανήμερα του Πάσχα, διαβάστηκε το κατά Ιωάννην Ιερό Ευαγγέλιο σε εννέα γλώσσες ανάμεσα σε αυτές με τη σειρά που αναγνώστηκαν στην Ελληνική από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, στην Ομηρική από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχ. του Οικουμενικού Θρόνου Αρχ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, στην Γαλλική από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχ. Δαμασκηνό Λιονάκη, στα Γερμανικά από τον Πρωτ. Ιωάννη Τσιτσιρίδη, στα Λατινικά από τον Πρωτ. Μιχαήλ Μπακατσάκη, στα Ιταλικά από τον π. Εμμανουήλ Φραγκάκη, στα Σερβικά από τον π. Εμμανουήλ Μπλανούσα, στα Ρουμάνικα από τον π. Κων/νο Μπαντσίλα και στα Αγγλικά από τον π. Ευάγγελο Μπακαρόζο.

Προ της Απολύσεως αναγνώσθηκε από τον ιερομόναχο π. Ιερεμία Χλιαρά, αδελφό της Ιεράς Μονής η Πατριαρχική Απόδειξις του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου ενώ ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Δαμασκηνός μετέφερε προς όλο τον κόσμο τις Πασχάλιες ευχές του μοιράζοντας Πασχαλινές ευλογίες.

1304kyd.jpg
1304kyd1.jpg
1304kyd2.jpg
1304kyd3.jpg
1304kyd4.jpg
1304kyd5.jpg
1304kyd6.jpg
1304kyd7.jpg
1304kyd8.jpg
1304kyd9.jpg
1304kyd10.jpg


Ετικέτες