Κατάνυξη και χαρμολύπη στον Ι.Ν. της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας στο ιερό νησί της Τήνου χοροστάτησε απόψε ο Σεβ. Μητρ. Σύρου Δωρόθεος Β’ στην Ακολουθία του Νυμφίου, με τη συμμετοχή μελών της Διοικούσης Επιτροπής, του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου κ. Παν. Κροντηρά, διατελεσάντων Επιτρόπων και πλήθους ευσεβών Τηνίων.

 Στην ιερά Ακολουθία συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος, ο Γ. Γραμματέας και μέλη της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Επιτροπής, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, ο Υποδιοικητής του ΑΤ Τήνου και πλήθος πιστών Τηνίων και προσκυνητών από πολλά μέρη της Ελληνικής Πατρίδος.

            Τους ύμνους του Όρθρου της Μ. Δευτέρας απέδωσαν κατανυκτικά οι Ιεροψάλτες του Ιερού Ιδρύματος, προεξάρχοντος του Πρωτοψάλτου κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

            Ο Σεβ. κατα την Απόλυση ευχήθηκε στους ακαταπονήτους Ιερείς, με πρωτεύοντα τον Αρχιερατικό Επίτροπο της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, στους Διακόνους, στους ιεροψάλτες, διακονητές, Επιτρόπους, στους φιλοπόνους υπαλλήλους και στους συνευχηθέντες όπως ο Νυμφίος Χριστός ειρηνεύει τις καρδιές τους και εορτάσουν χαρούμενοι την Ανάσταση.

            Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες