Εκδήλωση τιμής για την επέτειο του «Όχι» από την Ι.Μ. Κορίνθου

Loading...


Γίνεται γνωστό ότι, με αφορμή την ιστορική Επέτειο του «ΟΧΙ», την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6.00 το απόγευμα, στην Κροκίδειο Αίθουσα (δίπλα στην παλιά Ιερατική), η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου διοργανώνει «Εκδήλωση Τιμής» γι’ αυτούς που κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θυσίασαν τη ζωή τους και ακριβοπλήρωσαν την λευτεριά μας.

Η Εκδήλωση που θα παρουσιασθεί από τον Πανοσ. Αρχιμ. κ Άνθιμο Παπαλεξόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, στο Α’ Μέρος περιλαμβάνει ομιλία από τον Νομικό Σύμβουλο της Ι. Μητροπόλεως κ. Πέτρο Θωμαΐδη με θέμα: «Η Εκκλησία στον Αγώνα της Ελευθερίας, 1940-1944» και στο Β’ Μέρος περιλαμβάνει Εκκλησιαστικούς Ύμνους από την Χορωδία «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ» υπό την διεύθυνση του Χοράρχη και Πρωτοψάλτη του Ι. Καθεδρικού Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου κ. Αναστασίου Γκιούλη.

Καλείσθε όλοι να παρευρεθείτε σ’ αυτήν την εκδήλωση αποτείνοντας τον οφειλόμενο «φόρο τιμής» σ’ αυτούς που αγωνίσθηκαν και τελικά θυσιάστηκαν στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου αλλά και απ’ άκρη σ’ άκρη της Πατρίδας μας βροντοφωνάζοντας το «ΟΧΙ» στους κατακτητές.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 Ετικέτες