Ανέβηκε στις σκαλωσιές ο Μητροπολίτης Πατρών για να επιθεωρήσει τις εργασίες στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Προχωρούν προς το τέλος οι εργασίες αποκαταστάσεως της στέγης και της οροφής του περικαλλούς Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Πατρών. Έγινε και γίνεται μια θαυμάσια εργασία, ώστε να διατηρηθή ο Ιερός Ναός εις έτη πολλά και να τον απολαμβάνουν οι Πατρινοί στην πρώτη του αίγλη.

Τον ιστορικό Ναό επισκέπτεται συχνά πυκνά κατά την διάρκεια των εργασιών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να παρακολουθή και να επιβλέπη τις εργασίες.

Ο Σεβασμιώτατος ανέβηκε στις σκαλωσιές με τον προιστάμενο του Ναού, Αρχιμ. Θεοδόσιο Τσιτσιβό και τον συνεφημέριό του π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, τους οποίους συνεχάρη για την επιτελουμένη συγκεκριμένη εργασία αποκαταστάσεως της σεσαθρωμένης στέγης του Ιερού Ναού, καθώς και για το πολύπλευρο έργο που επιτελούν στην ενορία.

Επίσης συνωμίλησε μαζί τους για άλλα θέματα που αφορούν στην πνευματική πορεία της Ενορίας και σε γενικώτερα ζητήματα σχετικά με τον Ιερό Ναό.

Τέλος συνεχάρη τους τεχνίτας του επιτελουμένου έργου για τον τρόπο που εργάζονται και για το αποτέλεσμα της εργασίας και τους ευχήθηκε τα δέοντα.Ετικέτες