Τραγωδία! Αγόρι 8 ετών πνίγηκε σε παραλία-Γιός ιερέα

Loading...


Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα του Σαββάτου, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, αγόρι ηλικίας οκτώ ετών,το οποίο είχε διακομιστεί, νωρίτερα, από την παραλιακή περιοχή της Καλόγριας.

Το παιδάκι ήταν γιος ιερέα από το Ίσωμα της Αχαΐας και μόλις ανακοινώθηκε από τους γιατρούς η τραγική είδηση στους συγγενείς του παιδιού, ο θείος του μαζί με τον οποίο είχε πάει για μπάνιο, υπέστη σοκ.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, ο ιερέας επρόκειτο να τελέσει το απόγευμα βάπτιση στο Ίσωμα. Μόλις ειδοποιήθηκε για τη μεταφορά του γιού του στο νοσοκομείο, επικοινώνησε άμεσα με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος του έδωσε άδεια να πάει στο νοσοκομείο και αυτή την ώρα ο Επίσκοπος τελεί το μυστήριο, που ήταν προγραμματισμένο να κάνει ο παπά Αντώνης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν το παιδάκι ανασύρθηκε από τη θάλασσα, δύο λουόμενοι (ένας γιατρός και ένας νοσηλευτής) προσπάθησαν εναγωνίως να το κρατήσουν στη ζωή.
Του έκαναν μαλάξεις στο στήθος και έβγαζε νερό από το στόμα, έως τη στιγμή που ήρθε το ασθενοφόρο και το διακόμισε στο νοσοκομείο.tilegrafima.gr