Δένδιας: «Συλλάβετε τον… εγκέλαδο» – Κεφαλογιάννη: «Σας έφερα… ξαπλώστρες»

Loading...


του Γιάννη Κανελλάκη

Σχεδόν η μισή κυβέρνηση – συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά – επισκέφτηκε «το σεισμόπληκτο νησί, την Κεφαλονιά, για να αναστηλώσουν το ηθικό των δοκιμαζόμενων κατοίκων, που καθημερινά τραντάζεται η ψυχή τους και το αύριο τους», όπως είπαν κάτοικοι και άλλοι, οι οποίοι βρίσκονται στα χαλάσματα.

Σύμφωνα με κατοίκους «της τσακισμένης Κεφαλονιάς», αν « εξαιρέσουμε είπαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος ήρθε να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, οι υπουργοί του πήγαν, μάλλον για να βγουν στα κανάλια και όχι να δώσουν λύσεις στους κατοίκους οι οποίοι ζουν στα δικά τους… κανάλια». 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τους υπουργούς Τουρισμού και Δημ. Τάξης, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει που πήγαν, γιατί πήγαν και τι προσέφεραν, όπως είπαν κάτοικοι της δοκιμαζόμενης Κεφαλονιάς.

Για την υπουργό Τουρισμού είπαν μεταξύ άλλων «καλά που δεν μετέφερε στο νησί ομπρέλες για τις παραλίες και ξαπλώστρες» και για τον υπουργό Δημ. Τάξης είπαν «πήγε στο νησί να συλλάβει τον εγκέλαδο».

Αχ, αυτά τα ρίχτερ… πως… εξευτελίζουν τους υπουργούς! Να τους χαίρεστε κ. Σαμαρά, είπαν κάτοικοι… Ετικέτες