Τι είπαν Ιερώνυμος-Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

«Η αγωνίζεται να μην έχει διαχωριστικές γραμμές ή χρώματα» τόνισε ο μετά την συνάντηση που είχε με την βουλευτή της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε πως «το ενδιαφέρον της Εκκλησίας είναι για όλο το λαό και για όλα τα θέματα. Επομένως συνεργαζόμαστε με οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό του λαού. Ελπίζουμε σε συνεργασία με την κ. Κεφαλογιάννη, με τον κάθε Υπουργό ή βουλευτή, αλλά και τον καθένα που αγαπά την Ελλάδα».

Η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο όταν η ίδια υπηρέτησε ως Υπουργός Τουρισμού ενώ υπογράμμισε πως συζήτησαν για ζητήματα εκκλησιαστικής περιουσίας και κοινωνικής αλληλεγγύης. «Επειδή η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα Εθνική αυτοπεποίθηση η διάθεσή μας είναι να συνεργαστούμε με τους θεσμούς, τους φορείς και όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν νέα έμπνευση και όραμα στο λαό μας και κυρίως στους νέους. Η προσπάθεια της Κυβέρνησης για την κατάργηση νόμων και κατάλυση θεσμών, που τόσα χρόνια υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, χωρίς διάλογο μας βρίσκει αντίθετους. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Αρχιεπίσκοπο για να εμπνεύσουμε την ελληνική κοινωνία σε μία νέα Εθνική αυτοπεποίθηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε επίσης, εκπροσώπους της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών και τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης/Eurokinissi

2596612.jpg
2596615.jpg
2596629.jpg
2596649.jpg
2596652.jpg
2596658.jpg
2596661.jpg
2596663.jpg
2596667.jpg