Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων

Loading...


Εθιμοτυπική συνάντηση με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο .

Ο Μακαριώτατος δέχθηκε στο γραφείο του τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γ. Παπασηφάκη και τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή κ. Στ. Σπανάκη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Φ. Ντουίτση και τους Αστυνόμους Α’ κ. Κ. Χασιώτη και Θ. Θεοδώρου, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Γρ. Ζαχαράκη και τους κ.κ. Η. Παπαγγινέ, Υπαστυνόμο Α’ και Ν. Τσεκούρα, Αρχιφύλακα.

Διαβάστε εδώ:  Φώφη Γεννηματά στον Αρχιεπίσκοπο: Εντυπωσιάστηκα από το έργο σας (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε εγκάρδια συνομιλία με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τους ευχαρίστησε για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι αστυνομικοί στη συγκεκριμένη υποδιεύθυνση, καθώς, όπως υπογράμμισε, “είτε προστατεύουν, είτε μεριμνούν για την διαλεύκανση εγκλημάτων που γίνονται εναντίον του μεγάλου δώρου του Θεού στον άνθρωπο, την ίδια τη ζωή”. Ευχήθηκε δε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο για την συνάντησή τους και του προσέφεραν αναμνηστική πλακέτα.

(Φωτογραφία: Χρ. Μπόνης)