Προσκυνηματική επίσκεψη σε εκκλησίες της Μόσχας για τους Μητροπολίτες Μαντινείας και Πατρών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Loading...


Παραμονή της μεγάλης εορτής της Αγίας Ισαποστόλου Όλγας, η οποία εορτάζεται με μεγάλη λαμπρότητα στην Ρωσία και οι πιστοί κατά χιλιάδες συνωστίζονται από όλη την Ρωσία, προκειμένου να προσκυνήσουν τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και οι άλλοι Κληρικοί που τους συνοδεύουν, προσκύνησαν την Ιερά Μονή της Υπαπαντής, τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κρεμλίνο και τον Ναίσκο της Παναγίας της Πορταιτίσσης, η οποία ευρίσκεται στην πύλη του Κρεμλίνου.

Επίσης επεσκέφθησαν την Ιερά Μονή Ντοσκόι, όπου προσκύνησαν το Ιερό Λείψανο του Πατριάρχου Μόσχας Αγίου Τύχωνος, την Ιερά Μονή Ντανίλωφ, όπου εδρεύει το Πατριαρχείο Μόσχας και ετέλεσαν Τρισάγιο στον τάφο του Νικηφόρου Θεοτόκη, την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας, όπου προσκύνησαν Λείψανα της Οσίας Ελισάβετ και ξεναγήθηκαν στα φιλανθρωπικά Ιδρύματα, που επιμελείται η γυναικεία Μοναστική Αδελφότητα και την έδρα του Ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας», όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Βλαδίμηρο Γιακούνιν και τους συνεργάτες του.

{youtube}zVk1U2KVJzM{/youtube}

alt
alt
alt
alt
alt
alt