Ο Αρχιεπίσκοπος σε βάπτιση στην Ιερά Μονή Προύσου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το μυστήριο του ιερού Βαπτίσματος, της κόρης του Παναγιώτη Μέρρα που είναι αστυνομικός της προσωπικής φρουράς του Μακαριωτάτου και της Μάρας Αναστασοπούλου, ευλόγησε την περασμένη Κυριακή ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η Βάπτιση τελέστηκε στο βαπτιστήριο της Ιεράς Μονής Προυσού και συμμετείχαν σε αυτή, ο επιχώριος Επίσκοπος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαος, ο Σεβ. Μητρ0πολίτης Ηλίου, κ.κ. Αθηναγόρας, ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης, και φυσικά ο προπαππούς της νεοφώτιστης, π. Αριστείδης Πεσλής.

Μετά το μυστήριο οι γονείς παρέθεσαν γεύμα σε όλους τους προσκεκλημένους στο χώρο κάτω από τον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων και στον Μακαριώτατο και τους Σεβ. Μητροπολίτες στην τράπεζα της Ιεράς Μονής.

Οι ανάδοχοι, Γιώργος και Σοφία, που έδωσαν το όνομα Ελισάβετ στην νεοφώτιστη, όπως και οι γονείς, έλαμπαν από χαρά και ευλογία μετά το μυστήριο.

Να ευχηθούμε στην νεοφώτιστη να γίνει μια άξια χριστιανή, στους γονείς και τους συγγενείς, να την χαρούν όπως επιθυμούν και στους αναδόχους να είναι πάντα άξιοι.Ετικέτες