Ζουράρις: Δεν αλλάζω τίποτα από τις δηλώσεις μου για τα νησιά-ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ!

Loading...


«Και να χάσουμε μερικά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν».

Τα παραπάνω δήλωσε χθες ο υφυπουργός Παιδείας  προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο με νέες του σήμερα παραμένει αδιάλλακτος και τονίζει ότι δεν αλλάζει τίποτα από όσα είπε.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε και πάλι τα όσα είπε ενώ τόνισε ότι σημασία πέρα από το τι λέει κανείς είναι και ποιος το λέει. «Πάντα έχει σημασία ποιος το λέει, με την ιστορία που κουβαλάει, ασχέτως αν είμαι υπουργός. Είμαι Έλληνας δάσκαλος επί 70 χρόνια και αγωνιστής», σημείωσε. «Επομένως κανένας νησιώτης, που με γνωρίζουν όλοι, δεν μπορούσε να πει ότι τρελάθηκε ο Ζουράρις, ούτε τι λέει ο Ζουράρις», συνέχισε. «Όσοι επιμένουν σε αυτή τη δήλωση, σημαίνει ότι η σχέση τους με την ελληνική ιστορία και εμένα τον ίδιο, τον αγωνιστή Ζουράρι, είναι ανύπαρκτη. Δεν είμαι χθεσινός και όλοι ξέρουν ποια είναι η σχέση μου με τον ελληνισμό», τόνισε.

Παράλληλα παράθεσε αποσπάσματα από ρήσεις αρχαίων Ελλήνων και επέμεινε ότι το βασικότερο όλων είναι η διατήρηση της γλώσσας.

Παρόλα αυτά ο υφυπουργός Παιδείας παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις του θα μπορούσαν και να ερμηνευτούν ως καθ’ υπερβολή, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει τίποτα από αυτές.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Παιδείας είπε και πάλι ότι «αν συνεχίσουν οι εκβιασμοί από τους δανειστές, οι οποίοι δεν τηρούν ποτέ τον λόγο τους, να πάμε σε εκλογές».

 tilegrafima.gr