Το μήνυμα του Κισάμου Αμφιλόχιου για τις δύσκολες ημέρες που περνούμε (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η Εφηβική Θεατρική Ομάδα «Ηθοποιοί για ένα Σάββατο» του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου, ανέβασαν, στον υπαίθριο πολυχώρο της Μητροπόλεως «Ενόρασις», την κωμωδία του Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου «ο Μπακαλόγατος», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καλογεράκη.

Οι μικροί ηθοποιοί, μαθητές Λυκείου, κατάφεραν όχι μόνον να γεμίσουν ασφυκτικά τον πολυχώρο, αλλά κυρίως με την άριστη απόδοση και την εκφραστικότητα τους, να χαρίσουν άφθονο γέλιο και χαρά στο πολυπληθές ακροατήριο τους, από το οποίο καταχειροκροτήθηκαν.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος αφού ευχαρίστησε τόσο τον καταξιωμένο σκηνοθέτη κ. Καλογεράκη δια την εθελοντική προσφορά του, ως και τις συνεργάτιδες του εθελόντριες εκπαιδευτικούς, χαιρέτισε τα παιδιά και τον κόσμο σημειώνοντας: «Η εποχή μας έχει ανάγκη από χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας. Χρειαζόμαστε, περισσότερο ίσως από ποτέ, ευκαιρίες γέλιου και ξεγνοιασιάς, ευκαιρίες να συνειδητοποιούμε ότι όσο τα παιδιά μας δημιουργούν, χαίρονται, ονειρεύονται και οραματίζονται, τόσο η ζωή αποκτά νόημα και αξίζει να αγωνιστούμε. Αντίδοτο στα δεινά των καιρών μας ο πολιτισμός, η δημιουργία, η έκφραση, το όνειρο.

Χαιρόμαστε που τα νιάτα του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της Μητροπόλεως μας δημιουργούν και χαίρονται, δείχνοντας μας τον δρόμο και τον τρόπο της υπέρβασης», κατέληξε ο Επίσκοπος κ. Αμφιλόχιος ευχόμενος καλό καλοκαίρι. Ευθύνη συντονισμού είχε η εθελόντρια κ. Νικολακάκη Κέλυ.

mpakalogatos1.jpg
mpakalogatos2.jpg
mpakalogatos5.jpg
mpakalogatos7.jpg
mpakalogatos12.jpg
mpakalogatos23.jpg


Ετικέτες