Πρόεδρος των Φοιτητών Α.Ε.Α.Α: “Διαμαρτύρομαι και αντιδρώ για την μη μισθοδοσία των ιερέων”

Loading...


Κίνηση διαμαρτυρίας από το σύλλογο φοιτητών Ανώτ. Εκκλ. Ακαδημίας Αθηνών για την αδικία σε βάρος νέων κληρικών της Εκκλησίας

Τριμελής Αντιπροσωπεία θα σταλεί στη Ριζάρειο από τον Σύλλογο Φοιτητών Ανώτ. Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, έπειτα από άρνηση του Προέδρου των Φοιτητών κ. Θεόδωρου Μπουλιέρη να παραστεί στον Εορτασμό των Ιερατικών Κλήσεων το Σάββατο 22 Μαρτίου του 2014, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδικία που πραγματοποιείται σε βάρος των νέων κληρικών της Ελλαδικής Εκκλησίας και την καταστρατήγηση του Ελληνικού Συντάγματος με την μη μισθοδοσία τους.

Ο Πρόεδρος των Φοιτητών επίσης δήλωσε: “Είναι προσβολή προς την Εκκλησία και προς τους νέους ανθρώπους που εισέρχονται στο χώρο αυτό για να υπηρετήσουν τον Ελληνικό λαό με αυτοθυσία ως ιερείς, η πολιτεία να μην εξυπηρετεί τις ιστορικές υποχρεώσεις της, ειδικά σε μια περίοδο που ο κληρικός σηκώνει το βάρος της διατήρησης της κοινωνικής ειρήνης μέσω της ενορίας και εμείς να εορτάζουμε τις ιερατικές κλήσεις, κλείνοντας τα μάτια σ’ αυτήν την τεραστίων διαστάσεων ζημία που έχει συμβεί”.

Πρόσθεσε τέλος ότι: “Πρέπει να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο σε αυτή την μεθοδευμένη προσπάθεια καταστροφής της ορθοδοξίας και του ελληνισμού μέσω της αποδόμησης του ενοριακού κυττάρου”.
Ας σημειωθεί ότι ο Φοιτητικός Σύλλογος Α.Ε.Α.Α, ύστερα απ’ την άρνηση του Προέδρου των φοιτητών να εκπροσωπήσει τον Σύλλογο, θα εκπροσωπηθεί απ’ τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Γκόγκα, καθώς και άλλα δύο μέλη.Ετικέτες