Στη Ρωσία…ξεφύτρωσε «η Εκκλησία του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ»

Loading...


Σύντομα θα αποκαλυφθεί το μυστικό του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ

Οι επιστήμονες και οι οπαδοί της νεοφερμένης «Εκκλησίας του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ» περιμένουν με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της επιχείρησης ανάσυρσης του μεγαλύτερου τεμαχίου αυτού του ουράνιου σώματος από τη λίμνη Τσεμπαρκούλ (περιοχή Τσελιάμπινσκ, Ουράλια). Η επιχείρηση ανάσυρσης του θραύσματος βάρους 600 κιλών στην επιφάνεια άρχισε στις 25 Σεπτεμβρίου.
Οι δύτες έχουν ερευνήσει αυτό το τεμάχιο που βρίσκεται σε βάθος 14 μέτρων. Ο μετεωρίτης, όπως είναι γνωστό, έπεσε στην περιοχή Τσελιάμπινσκ το πρωί στις 15 Φεβρουαρίου του 2013. Εισήλθε στην ατμόσφαιρα με ταχύτητα 15-20 χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο και κατακομματιάστηκε σε ύψη 30-50 χιλιομέτρων. Εν τω μεταξύ ο κάθε μετεωρίτης περιέχει νέες πληροφορίες για τις διεργασίες που συντελούνται εκτός της Γης, – είπε ο αστρονόμος Ντμίτρι Βίμπε.

– Όλοι μας είδαμε πώς έπεφτε ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ. Παρουσιάζει ενδιαφέρον ακόμα και γιατί ρίχνει φως στη διαδικασία της καταστροφής των ουράνιων σωμάτων στην ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να εξεταστούν τα θραύσματα που έχουν απομείνει από το μετεωρίτη. Απ’ αυτή την άποψη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε το μεγαλύτερο τεμάχιο που θα ανασυρθεί από τον πυθμένα της λίμνης.

Με ανυπομονησία περιμένουν την ανάσυρση του μετεωρίτη από το Τσεμπαρκούλ και οι οπαδοί της «Εκκλησίας του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ». Πιστεύουν ότι περιέχει πληροφορίες, τις οποίες η ανώτερη δύναμη έχει αποφασίσει να χαρίσει στην ανθρωπότητα, που μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Να, τι είπε σχετικά η Σβετλάνα Κατσέφσκαγια, διευθύντρια του Κέντρου Ψυχολογίας Bright Light (λαμπερό φως):
– Έχουμε περάσει, αν και συμβατικά, σε μια νέα διάσταση. Το παρελθόν έχει τελειώσει και η ανθρωπότητα θα πρέπει να μάθει να ζει μια νέα ζωή. Ακριβώς εκείνοι που ζουν σ’ αυτόν το νέο χώρο, μας έστειλαν αυτό το μετεωρίτη. Το έντονο φως, που παρακολουθούσαν οι άνθρωποι, είναι το φως της ψυχής μας και μια εντελώς νέα κατανόηση του εαυτού μας.

Ο μάγος Βλαντίμιρ Ορλόφ προτείνει άλλη εκδοχή σχετικά με τη φύση του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ:
– Ίσως είναι κάποιο είδος προειδοποίησης. Πολύ περισσότερο που υπάρχουν πληροφορίες ότι ο μετεωρίτης αυτός καταρρίφθηκε από τη Γη με κάποια άγνωστη ακτίνα και ότι οι υπηρεσίες που ελέγχουν την ακτίνα, ήθελαν να μην υπάρξουν παθόντες και να συνεχιστεί η ζωή στη Γη.

Εν τω μεταξύ ενδιαφέρθηκαν για τον μετεωρίτη και επιχειρηματίες. Το θέμα αυτό εκτυλίσσεται εντατικά στα Ουράλια. Ένα από τα σχέδια είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι. Οι αθλητές που έχουν νικήσει στις 15 Φεβρουαρίου, την ημέρα της πτώσης του μετεωρίτη, θα πάρουν ειδικά έπαθλα με σύμβολα αυτού του ουράνιου σώματος. Τα έπαθλα αυτά κατασκευάστηκαν από τους οπλουργούς του εργοστασίου της ουραλικής πόλης Ζλατοούστ, οι οποίοι φημίζονται για τη σπάνια τους τέχνη – την τέχνη της χαρακτικής σε μέταλλο.