Ρωσιδα σχεδιάστρια επικρίνει το burkini στις ευρωπαϊκές παραλίες

Loading...


ΑΠΟΤΕΛΕΙ

Οι δεν θα πρέπει να φορούν στις ευρωπαϊκές παραλίες, καθώς προκαλεί μόνο συγκρούσεις, αναφέρει η διάσημη , βραβευμένη με το Κρατικό Βραβείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Svetlana Begovatova.

«Η ατμόσφαιρα στην Ευρώπη είναι τεταμένη, συνδέεται με τη ροή των προσφύγων. Οι κάτοικοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την προσαρμογή τους. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τους προκαλέσει κανείς. Όταν έρχεστε σε ξένο σπίτι, δεν θα πρέπει να υπαγορεύεις τους κανόνες σου. Θα πρέπει καλύτερα να μην πάει στην παραλία, αν το μαγιό της ενοχλεί τους άλλους», δήλωσε ο Begovatova σε συνέντευξή της στο Interfax-Religion.

Η Ρωσίδα πάντως θεωρεί  ότι είναι δύσκολο να πούμε αν θα ήταν καλύτερα να απαγορευτεί το burkini, τονίζοντας ότι, αφενός, η πλειονότητα των μουσουλμάνων γυναικών στην Ευρώπη πιστεύουν ότι «είναι στο σπίτι τους και μπορούν να φορούν ό, τι θέλουν», και από την άλλη πλευρά, «ίσως , κάποιος τους προκαλεί να βάλουν burkini. «

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε  τι τους κάνει να συμπεριφέρονται έτσι και έχει τόσο καταλυτικό ρόλο. Εάν αισθάνονται αδύνατο να γδύνονται, τότε θα πρέπει καλύτερα να μην πάνε στην παραλία. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο κάπου μέσα στους θάμνους» είπε.