Αλβανία: Αντιδράσεις από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Ορθόδοξους Ναούς

Loading...


Ο υποψήφιος δήμαρχος από το Σοσιαλιστικό Κόμμα του πρωθυπουργού της Εντι Ράμα, Τέρμετ Πέτσι, πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση μέσα στην του χωριού Λέκλι του Αργυροκάστρου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πέτσι αναφέρει ότι στη συνάντηση που έγινε μέσα στην εκκλησία ανέφερε τις προτεραιότητες που έχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο ηγέτης, ωστόσο, του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Φατμίρ Μεντίου, σύμμαχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Λουλζίμ Μπάσα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Εντι Ράμα ότι καταστρέφει ότι κατάφερε να κερδίσει η Αλβανία μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Ο Μεντίου κατήγγειλε ότι οι Σοσιαλιστές δεν θέλουν να ξέρουν για Θεό ή θρησκευτικά ιδρύματα.

«Δεν θέλουν να ξέρουν για Θεό και εκκλησίες»

«Ο Ράμα και οι υποψήφιοί του δεν θέλουν να ξέρουν όχι μόνο για το Σύνταγμα, του νόμους και την πολυφωνία, αλλά ούτε για τον Θεό και τις εκκλησίες.

»Οι ομοϊδεάτες του κατέστρεψαν τις εκκλησίες και τα τζαμιά, σκότωσαν και φυλάκισαν ανθρώπους και σήμερα βεβηλώνουν τους ναούς.

»Αγνοούν τους ηγέτες των θρησκευτικών κοινοτήτων και στην προεκλογική τους εκστρατεία παρασύρουν και τις εκκλησίες. Η εξουσία του εγκλήματος, της διαφθοράς και της δικτατορίας δεν έχει ενδοιασμούς, ο Ράμα καταστρέφει ό,τι οι Αλβανοί κέρδισαν και έχτισαν αυτά τα χρόνια» έγραψε ο Μεντίου στο Facebook.tilegrafima.gr