Φοβερό βίντεο από κρυφή κάμερα δείχνει τη ζωή στο προπύργιο των τζιχαντιστών (Video)

Loading...


Τη ζωή στο πιο επικίνδυνο σημείο της Συρίας, στο προπύργιο των τζιχαντιστών στη Ράκα αποτυπώνει ένα βίντεο από κρυφή κάμερα που κατάφερε και τράβηξε μια κοπέλα με κίνδυνο την ζωή της.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το France 24 δείχνει μία κοπέλα, -πιθανότατα φοιτήτρια γαλλικής υποκοότητας- να φοράει το νικάμπ και με κρυφή κάμερα που έχει τοποθετήσει στο σώμα της να κάνει βόλτα στους δρόμους της Ράκα.

Στα πλάνα φαίνονται παντού μαχητές τζιχαντιστές κρατώντας όπλα. Ακόμα και γυναίκες έχουν στην πλάτη τους κρεμασμένα τουφέκια ενώ στα χέρια τους κρατούν τα παιδιά τους.

Σε ένα πλάνο την κοπέλα σταματά ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός της κάνει παρατήρηση για την εμφάνισή της αφού το νικάμπ δενκαλύπτει σωστά το πρόσωπό της, ενώ σε άλλο πλάνο η κοπέλα μπαίνει σε ένα ίντερνετ καφέ όπου άλλες γυναίκες συνομιλούν με τις οικογένειες τους στη Γαλλία.

Μάλιστα κάποια κοπέλα ακούγεται να λέει στην μητέρα να το πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να επιστρέψει πίσω αφού εκεί που βρίσκεται τώρα είναι ευτυχισμένη…

{youtube}iecM8MxPTQw{/youtube}Ετικέτες