Αν είναι δυνατόν! Φανατικοί μουσουλμάνοι έβαλαν φωτιά να κάψουν ζωντανό 14χρονο χριστιανό!

Loading...


Φανατικοί νεαροί μουσουλμάνοι έβαλαν φωτιά για να κάψουν ζωντανό ένα 14χρονο αγόρι στο Πακιστάν επειδή είναι χριστιανός.

Το θύμα -που το βλέπετε και στη φωτογραφία να νοσηλεύεται- Ναουμάν Μασίχ (Nauman Masih), 14 ετών, συναντήθηκε στον δρόμο με άγνωστους νεαρούς μουσουλμάνους που πήγαιναν στο τζαμί για τις προσευχές της Παρασκευής.

Ο δεκατετράχρονος επέστρεφε από τον ράφτη όταν τον σταμάτησαν οι νεαροί μουσουλμάνοι.

Όταν τον αναγνώρισαν ως χριστιανό, του έβαλαν φωτιά για να τον κάψουν ζωντανό.

Σε κατάθεση που έδωσε ο 14χρονος Ναουμάν στην Αστυνομία, είπε ότι δύο άγνωστοι σε αυτόν μουσουλμάνοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον σταμάτησαν στον δρόμο και τον ρώτησαν τη θρησκεία του.

Όταν τους απάντησε ότι είναι χριστιανός άρχισαν να τον δέρνουν. Ο Νάουμαν προσπάθησε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει μακριά τους, αλλά τα δύο αγόρια τον ακολούθησαν, τον έπιασαν, τον περιέλουσαν με κηροζίνη και του έβαλαν φωτιά.

Το παιδί αν και καιγόταν προσπάθησε πάλι να διαφύγει και τότε, κάποιοι περαστικοί, του έριξαν άμμο πάνω του για να σβήσουν τη φωτιά. Κάπου εκεί έχασε τις αισθήσεις του, ενώ οι άνθρωποι που τον έσωσαν κάλεσαν και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο Ναουμάν δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τους νεαρούς που του επιτέθηκαν αλλά μπορεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπά τους.

Το αγόρι έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 4 χρονών και μαζί με τη μεγαλύτερη του αδελφή ζούνε με τον θείο τους.

Το μίσος εναντίον των χριστιανών στο Πακιστάν έχει αυξηθεί επικίνδυνα. Σύμφωνα με τον Νασίρ Σαΐντ (Nasir Saeed), ο οποιοσδήποτε αθώος χριστιανός μπορεί να δολοφονηθεί από ακραίους μουσουλμάνους δίχως να υπάρχει κανένας λόγος. Το να ζεις αυτή την εποχή στο Πακιστάν ως χριστιανός είναι επικίνδυνος τρόπος ζωής.

Παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν περί προστασίας των μειονοτήτων στη χώρα, οι χριστιανοί και οι εκκλησίες τους δεν έχουν καμία προστασία.

Τον Νοέμβριο ένα ζευγάρι χριστιανών κάηκαν ζωντανοί από εξαγριωμένο μουσουλμανικό όχλο σε ένα καμίνι τούβλων επειδή κατηγορήθηκαν ότι πρόσβαλαν το Κοράνι.Ετικέτες