Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 13 νέους επειδή έβλεπαν ποδόσφαιρο

Loading...


ο Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 16 τζιχαντιστές στη Μοσούλη που βρέθηκαν ένοχοι για λιποταξία και 13 νεαρούς Ιρακινούς από τη Μοσούλη επειδή έβλεπαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας από τη Μοσούλη είπε στο BasNews, «Σήμερα το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 16 δικούς του ενόπλους μπροστά στα γραφεία της Περιφέρειας της Νινευή, κατηγορώντας τους για λιποταξία».

Οι συγκεκριμένοι τζιχαντιστές εγκατέλειψαν τις θέσεις τους στην πρώτη γραμμή της πόλης Σιντζάρ, όπου το Ισλαμικό Κράτος δέχεται επίθεση από τους Πεσμεργκά που προσπαθούν να απελευθερώσουν αυτή την πόλη του βόρειου Ιράκ.

Επίσης, ιρακινά Μέσα μετέδωσαν ότι την τελευταία εβδομάδα το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 13 νεαρούς στη Μοσούλη επειδή παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ιράκ και Ιορδανίας.

Οι τζιχαντιστές συνέλαβαν τους νεαρούς στη συνοικία Γιαραμούκ στη δυτική Μοσούλη και στη συνέχεια τους μετέφεραν σε ένα στάδιο της πόλης, όπου και τους κρέμασαν μπροστά σε συγκεντρωμένο πλήθος.

Αφού τους κρέμασαν, οι τζιχαντιστές ανακοίνωσαν ότι το ποδόσφαιρο είναι αμαρτία, σύμφωνα με τη δική τους ερμηνεία στο Ισλάμ.

Αναφορές περιγράφουν ότι τα σώματα των νεαρών παρέμειναν κρεμασμένα καθώς οι οικογένειές τους δεν τολμούν να τους αποκαθηλώσουν για να τους θάψουν.Ετικέτες