Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε ασθενείς ύποπτους για Έμπολα και AIDS

Loading...


Το Ισλαμικό Κράτος βρήκε… τρόπο να σταματήσει τη διάδοση του Έμπολα και του AIDS στα εδάφη που κατέχει. Εκτέλεσε ασθενείς που θεωρήθηκαν ότι έπασχαν από Έμπολα και AIDS.

Η είδηση ότι υπάρχουν αναφορές για επιδημία Έμπολα στη Μοσούλη δημοσιεύτηκαν σε ιρακινά μέσα πριν μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με το BasNews υπάρχουν αναφορές ότι ο Έμπολα και το AIDS μεταφέρθηκαν στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, από ξένους τζιχαντιστές που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος.

Την Κυριακή, μια πηγή των Αρχών Ασφαλείας του Ιράκ είπε σε τοπικά Μέσα ότι «Ο Έμπολα και το AIDS διαδίδονται μεταξύ των τζιχαντιστών στη Μόσουλη. Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται μεταξύ τζιχαντιστών».

«Σύμφωνα με πληροφορίες μου, τέσσερις τζιχαντιστές αρρώστησαν από Έμπολα και περισσότεροι από τριάντα από AIDS. Οι ασθενείς καταγράφηκαν επισήμως», είπε η ίδια πηγή.

«Όλοι οι ασθενείς εκτελέστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος και στη συνέχεια τα πτώματά τους κάηκαν για να μην επεκταθούν οι ασθένειες στην πόλη».

Ο ιρακινός βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Υγείας της ιρακινής Βουλής, Φεϊζάλ Γκαζί (Feysal Ghazi) υποστηρίζει ότι τα κρούσματα Έμπολα στην πόλη ήταν πέντε.

Ο ίδιος καλεί τους διεθνείς οργανισμούς Υγείας να βοηθήσουν τους αμάχους στην περιοχή ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του Έμπολα στο Ιράκ.Ετικέτες