Πυροβόλησαν πάστορα

Loading...


Ο πυροβολισμός ενός πάστορα έξω από μια εκκλησία στο Capitol Avenue την Κυριακή αποτελεί τη συνέχεια της ένοπλης βίας στο Χάρτφορντ κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

Στις 16 Μαΐου δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από θανάσιμους πυροβολισμούς, ένα 17χρονο αγόρι πυροβολήθηκε και αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, δύο άνδρες τραυματίστηκαν σε επίθεση σε ένα κουρείο.

Οι τελευταίοι πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής, και από αυτούς δύο άντρες βρίσκονται στο νοσοκομείο 

Ο αιδεσιμότατος August Sealy, 54ετών, ο οποίος είναι επικεφαλής της πρώτης εκκλησίας του Ναζωραίου στην 932 Capitol Ave., πυροβολήθηκε έξω από την εκκλησία, ενώ και ο Robert Jones, 27 ετών, από το Χάρτφορντ, πυροβολήθηκε πολλές φορές στην 402 Garden St. και νοσηλεύονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγίου Φραγκίσκου και το Ιατρικό Κέντρο.

Ο Sealy και  ο Jones πυροβολήθηκαν μέσα σε περίπου 10 λεπτά ο ένας από τον άλλο. Ο Sealy περίπου στις 06:30 π.μ. και ο ones στις 6:41 πμ

Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας Brian J. Foley δήλωσε την Κυριακή ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί της Κυριακή  να έχουν σχέση μεταξύ τους, Ετικέτες