Ξέφυγαν οι πανηγυρισμοί στο Twitter! Αντικατέστησαν το άγαλμα του Ιησού με τον Ζορμπά!

Loading...


Σπουδαία ομολογουμένως η επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ και το «Αγιορείτικο βήμα» πρώτο συνεχάρη τους διεθνείς και πανηγύρισε το κατόρθωμα, αλλά δυστυχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κατάσταση έχει ξεφύγει! Έφτασαν στο σημείο να αντικαταστήσουν, εν είδει… αστεϊσμού, το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο με τον Ζορμπά! Ο λογοτεχνικός ήρωας του Καζαντζάκη που αποτυπώθηκε στην κινηματογραφική οθόνη από τον κορυφαίο ηθοποιό και λάτρη της χώρας μας Άντονι Κουιν αντικατάστησε σε αναρτήσεις στo Τwitter  τον Ιησού προκαλώντας αντιδράσεις. 

Δεν μπορούν να αντιληφθού κάποιοι πως το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο δεν είναι απλά ένα μνημείο. Δεν είναι ένας άλλο Πύργος του Άιφελ ή ένα ΜΠιγκ Μπεν ή ένα Ταζ Μαχάλ. Το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο έχει μεγάλη πνευματική αξία, συμβολίζει τον Κύριο μας που αγκαλιάζει με τα ανοιχτά του χέρια την πόλη αλλά και όλον τον κόσμο και είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να ισοπεδώνουν τα πάντα οι…ευφυείς των μέσων κοινωνκη΄ς δικτύωσης. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό αναρτήθηκε και άλλη εξίσου απαράδεκτη φωτογραφία με τον Ιησού να χορεύει συρτάκι! Επιτέλους ντροπή! Ετικέτες