Δημόσια αποκήρυξη του Χριστού σε σατανιστική τελετή (BINTEO)

Loading...


Διαβάσαμε την παρακάτω λίαν ανησυχητική είδηση από το tribune.gr για την τελετή που ετοιμάζει ο Άνταμ Ντάνιελς, αρχηγός της σατανιστικής Εκκλησίας του Αχριμάν:

«Στην τελετή σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί ή διαρρεύσει στον τύπο, αναμένεται να γίνει μια μεγάλη τελετή άρνησης του Χριστού και οι σατανιστές ετοιμάζονται να πατήσουν εικόνες, να προχωρήσουν σε ομαδικό εξορκισμό του Αγίου Πνεύματος και να φτύσουν πάνω στην Θεία Ευχαριστία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Tulsa World, οι τελετές που διοργανώνει ο Ντάνιελς συνήθως περιλαμβάνουν σεξ και γυμνές εκδηλώσεις, όχι όμως στην συγκεκριμένη τελετή που θα γίνει στο Civic Center της Οκλαχόμα γιατί το απαγορεύει ο πολιτειακός νόμος.

Στόχος των τελετών αυτών, σύμφωνα με τον Ντάνιελς, είναι να «γλιτώσει» τους ανθρώπους από την επιρροή του χριστιανισμού και του Καθολικισμού.

Ο ιερέας Πολ Κόκλεϊ, εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας στην Οκλαχόμα, δήλωσε ότι οι διοργανωτές στέλνουν λάθος μήνυμα σπέρνοντας το μίσος.

Όπως έγινε γνωστό χριστιανικέ ςοργανώσεις ετοιμάζουν ολονυκτία με προσευχές για να αντιμετωπίσουν τους σατανιστές.

Πριν ένα μήνα η Καθολική Εκκλησία του Κάνσας είχε καταγγείλει ότι μέλη της ομάδας του Ντάνιελς είχαν κλέψει Θεία Ευχαριστία για να την χρησιμοποιήσουν στην σημερινή τελετή.»Ετικέτες