Αποκάλυψη: Ο πιλότος της Germanwings είχε κάνει πρόβα τη συντριβή στην αμέσως προηγούμενη πτήση

Loading...


Σε μια αποκάλυψη που σκορπίζει ανατριχίλα για την υπόθεση της συντριβής του αεροσκάφους της Germanwings που προκάλεσε τον θάνατο 150 ανθρώπων προχωρά η γερμανική εφημερίδα Bild υποστηρίζοντας ότι ο συγκυβερνήτης Αντρέας Λούμπιτς είχε κάνει πρόβα τη διαδικασία στην αμέσως προηγούμενη πτήση!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πηγές από την γαλλική υπηρεσία BEA ο Λούμπιτς είχε προβάρει την μείωση χωρίς αιτία κάθοδο του αεροπλάνου σε χαμηλότερο υψόμετρο την ίδια ημέρα, την 24η Μαρτίου, στην πτήση από Ντίσελντορφ προς Μπαρτσελόνα, στην προηγούμενη, δηλαδή, της μοιραίας πτησής από την ισπανική στη γερμανική πόλη.

Τα παραπάνω αναμένεται να αναφέρονται σε έκθεση της ΒΕΑ που θα δει σήμερα το φως της δημοσιότητας και στην οποία θα αναφέρεται σε «μια ελεγχόμενη κάθοδος που διήρκησε για λεπτά και για την οποία δεν υπήρχε καμία αεροναυτική εξήγηση».

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ο 27χρονος Λούμπιτς αφού κλείδωσε τον κυβερνήτη της πτήσης έξω από το κόκπιτ στη συνέχεια άρχισε την κάθοδο του αεροσκάφους οδηγώντας το τελικά να συντριβεί στις γαλλικές Άλπεις.

Όπως είχε αποκαλυφθεί ο Λούμπιτς υπέφερε από σοβαρές κρίσεις κατάθλιψης στο παρελθόν ενώ στο σπίτι του είχε βρεθεί ένας υπολογιστής στον οποίο είχε καταγραφεί πως είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας τις ημέρες πριν την συντριβή ενώ οι ερευνητές είχαν εντοπίσει σημειώματα σύμφωνα με τα οποία ο νεαρός συγκυβερνήτης είχε πάρει άδεια την μοιραία ημέρα της 24ης Μαρτίου.Ετικέτες