Ισλαμική τρομοκρατία στην Αγγλία: όταν ο διάβολος κάνει «φιλανθρωπία»

Γιώργος Θεοχάρης
Loading...


Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί – Δεν είχε στεγνώσει ακόμη το αίμα στο Μάντσεστερ, όταν και νέο τρομοκρατικό κτύπημα κτύπησε σήμερα το Λονδίνο, με επτά νεκρούς. Αμέσως παίχθηκε και πάλι το ίδιο θεατρικό έργο (τραγωδία φυσικά). Συλλυπητήρια όλων των πολιτικών αρχηγών των διαφόρων χωρών, εκφράσεις θλίψεως και συμπαραστάσεως, οργισμένα μηνύματα κατά της τρομοκρατίας κ.λπ.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Καμία διάγνωση σε βάθος των πραγματικών αιτίων, καμία μεταμέλεια, καμία ομολογία των τραγικών λαθών που άνδρωσαν την ισλαμική τρομοκρατία, καμία διάθεση για αλλαγή. Η ίδια θεατρική υποκρισία, η ίδια απουσία κάθε αυτοκριτικής, η ίδια αμετανοησία, που προαναγγέλλουν ότι το κακό δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Κατ’ αρχήν κανείς από τους συλλυπούμενους αρχηγούς κρατών δεν τόλμησε να επισημάνει την φοβερή πικρή αλήθεια:

ο τρομοκράτης του Μάντσεστερ Αλ-Αμπάντι είχε σταλεί από το ίδιο το Αγγλικό Κράτος στην Λιβύη για να ρίξει τον Καντάφι. Φυσικά αυτός δεν σταμάτησε στον Καντάφι, αλλά μυήθηκε περαιτέρω στο τζιχάντ, για να επιστρέψει στην Αγγλία, προκειμένου να ανταποδώσει στην τροφό του την οφειλόμενη ευγνωμοσύνη!

Είναι γνωστό ότι Αγγλία και Γαλλία, χάριν του Μαμωνά, πρωταγωνίστησαν στην αποσταθεροποίηση της Λιβύης και της Συρίας, φτάνοντας στο σημείο να στέλνουν με δικά τους έξοδα τρομοκράτες για να πολεμήσουν τον Καντάφι και τον Άσσαντ, οι οποίοι έπειτα επιστρέφουν ως εγχώριοι τρομοκράτες.

Δεύτερον, οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί σπεύδουν να αθωώσουν το Ισλάμ, διαχωρίζοντας τους πολλούς μουσουλμάνους από τους λίγους τρομοκράτες. Μάλιστα κάποιοι προχωρούν ακόμη περισσότερο, όπως ο Αμερικανός Γερουσιαστής Μάκ Κέην, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υποστήριξε ανοικτά ότι η Ορθόδοξη Ρωσσία του Πούτιν είναι μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα από το Ισλαμικό Κράτος!

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; στην πραγματικότητα η Ρωσσία είναι αυτήν την στιγμή το υπ’ αριθμόν 1 εμπόδιο στην απληστία και αδηφαγία των μεγάλων εταιρειών που κυβερνούν τις μεγάλες δυτικές δυνάμεις, ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία.

Ας παύσουμε να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια μας: πόσα τρομοκρατικά κτυπήματα έγιναν από Ορθοδόξους χριστιανούς και πόσα από μουσουλμάνους; Είναι δυνατόν να αντιμετωπίσεις τους καρπούς (την τρομοκρατία), αν δεν λάβεις μέτρα εναντίον του δένδρου (του Ισλάμ);

Τρίτον, έχουμε αναδείξει προσωπικά την στενή σχέση των κτυπημάτων στο Μπατακλάν και στο Μάντσεστερ με τον αποκρυφισμό και τον σατανισμό, τονίζοντας ότι παιχνίδια με τον διάβολο δεν είναι παιχνίδια.

Σε πρόσφατο άρθρο μας δείξαμε πρώτοι την σχέση της Αριάνα Γκράντε, που τραγουδούσε στο Μάντσεστερ όταν έγινε η προηγούμενη τρομοκρατική επίθεση, με αυτά τα πράγματα. Μίας τραγουδίστριας που αρνήθηκε τον χριστιανισμό για να προχωρήσει στον αποκρυφισμό, δηλαδή στη λατρεία του διαβόλου.

Διαβάστε εδώ:  Λονδίνο: Νέο μακελειό στη Βρετανία – 6 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κατά μία τραγική σύμπτωση(;), η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο συνέβη την ημέρα που η διάσημη νεαρή τραγουδίστρια επέστρεφε στο Μάντσεστερ για να τραγουδήσει ξανά σε μεγάλη συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς (για τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε μετά την συναυλία της).

Τί γίνεται λοιπόν όταν ο διάβολος συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες;

Διάβολος και φιλανθρωπία είναι δύο πράγματα φύσει ασυμβίβαστα.

Η μεγαλύτερη φιλανθρωπία που μπορεί να κάνει η κυρία Αριάνα Γκράντε είναι να παύσει να μυεί την νεολαία που την ακούει στην λατρεία του διαβόλου και στα έργα του!

Τί σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Η ισλαμική τρομοκρατία δεν είναι τίποτε άλλο παρά καρπός της αποστασίας των δυτικών κοινωνιών από τον Χριστό. Τον Χριστό που Τον αντικατέστησαν με δύο άλλους «θεούς»: τον Μαμωνά και τον διάβολο.

Τα γεγονότα αυτά επαληθεύουν δραματικά αυτήν την τρομακτική διαπίστωση.

Και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, εάν η Δύση δεν επιστρέψει στον Χριστό.