ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει
 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές
 3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά – σιγά να εξατμιστούν τα υγρά
 4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι.
 ΥΛΙΚΑ :
 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος
 3  κ. σ. ελαιόλαδο    1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο
 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
 Θυμάρι
 Ρίγανη
 1  κ. γ. ζάχαρη
	    	




















