Διενεμήθη στη Μητρόπολη Τήνου η πρώτη δόση τροφίμων, ευλογία της Μονής Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, στην Ιερά Νήσο Τήνο, διανομή κατεψυγμένων κοτόπουλων, σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, διά του Ηγουμένου Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ, είχε εξαγγείλει τη συμβολή της στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Σεβ. κ. Δωροθέου Β’ , με την προσφορά μηνιαίως και για ένα χρόνο ενός τόνου κατεψυγμένων κοτόπουλων για τους ενδεείς της Σύρου και της Τήνου, μέσω του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Η ΠΙΝΔΟΣ».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ για την συμβολή στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Νήσο Τήνο.

Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα κοτόπουλα με διάκριση και εχεμύθεια στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.

31trofima.JPG
31trofima1.JPG
31trofima2.JPG
31trofima3.JPG


Ετικέτες