Η Ι.Μ. Κέρκυρας κοντά στις άπορες οικογένειες

Loading...


Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 , στις 10.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ακαδημίας 2),

εν όψει των Χριστουγέννων, ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος  θα μοιράσει δέματα τροφίμων σε οικογένειες που είναι έχουν οικονομικές δυσκολίες.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα  3 το μεσημέρι , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος θα επισκεφθεί, εν όψει των Χριστουγέννων, το Ορφανοτροφείο Κέρκυρας, όπου θα συναντήσει και θα μοιράσει δέματα αγάπης στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

«ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΑΙ ΠΡΟΕΚΗΡΥΞΑΝ: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΝ ΙΣΡΑΗΛ»

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ», στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση των νέων της Μητροπόλεώς μας για τα Χριστούγεννα, με θέμα:
«Οι προφήται προεκήρυξαν: ο Χριστός εις αποκάλυψιν εθνών και δόξαν Ισραήλ».

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα, που θα παρουσιάσουν παιδιά και νέοι από ενορίες της Μητροπολιτικής μας περφέρειας, θα είναι αφιερωμένο στις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης για τον ερχομό του Κυρίου μας, για να γνωρίσουμε ότι με την Γέννηση του Χριστού εκπληρώθηκαν οι υποσχέσεις του Θεού και ξεκίνησε ο καρός της Εκκλησίας και της σωτηρίας του κόσμου, στον οποίο καλούμαστε να αναβαπτιστούμε και να πάρουμε ελπίδα.
Επίκαιρα θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ 18 ΚΑΙ ΑΝΩ:

Συνεχίζονται τη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας (Ακαδημίας 2) και ώρα 9 το βράδυ, οι συνάξεις των Φοιτητών και Νέων Επιστημόνων που διεξάγονται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ακαδημίας 2). Το θέμα του χειμερινού εξαμήνου είναι «ΕΡΩΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΘΕΟΥ: αναζητώντας το νόημα της ζωής», ενώ αυτή τη Πέμπτη η αφορμή θα δοθεί από το θέμα: » Η Αγάπη γίνεται Αιωνιότητα (Λόγος δέκατος τέταρτος)».  Η συμμετοχή των νέων είναι ελεύθερη.

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ                  
«ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ»

«Χριστουγεννιάτικη Γιορτή»

Ο Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός Της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας «ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ» διοργανώνει, εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10.30΄π.μ. «Χριστουγεννιάτικη Γιορτή»  του σταθμού & διανομή δώρων από τον Άγιο Βασίλη. Μετά το τέλος της γιορτής ο σταθμός θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.