Συναυλία στήριξης για το «Γεύμα Αγάπης» της Ενορίας Αγ.Γεωργίου Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Έκφραση αγάπης και ανθρωπιάς αποτελεί η Μουσική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας από την ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών στις 7:00 μ.μ.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Κουλλιά, η οποία θα ερμηνεύσει έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια. Μαζί της οι εκλεκτοί μουσικοί: Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί, Ντάσο Κούρτι στο Ακορντεόν, Βασίλης Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Βασίλης Κασούρας στο λαούτο και Βαγγέλης Πασχαλίδης στο σαντούρι. Συμμετέχουν επίσης και τα Χορευτικά Τμήματα του Ιερού Ναού.

Η παρουσίαση αυτή είναι μία προσφορά της Καίτης Κουλλιά και των μουσικών στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας και συγκεκριμένα στο Γεύμα Αγάπης «Επιούσιος Άρτος», μέσω του οποίου σιτίζονται καθημερινά 90 συνάνθρωποί μας, από όλες τις ενορίες της πόλεως των Γιαννιτσών.

Το γεύμα αγάπης είναι μια ουσιαστική παρέμβαση της Εκκλησίας στην πόλη των Γιαννιτσών, ώστε κανείς συμπολίτης μας να μην μείνει χωρίς ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από το Νοέμβριο του 2003 και στηρίζεται στην αγάπη κυρίως του απλού πολίτη, ο οποίος από το υστέρημά του αποδεικνύει ότι στο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου που περνάει δύσκολα βλέπει την εικόνα του Θεού. Απευθυνόμαστε σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας και τους προσκαλούμε σε αυτή την όμορφη βραδιά Αγάπης που απώτερο σκοπό έχει πέρα από την μουσική απόλαυση να ενισχύσει το Γεύμα Αγάπης προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του.

Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο γραφείο του Ιερού Ναού, στο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου, καθώς και στο γραφείο του Πνευματικού Κέντρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Γεύματος Αγάπης.Ετικέτες