Προσκυνηματική εκδρομή Αρκάδων στη Μονή Νεστάνης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης πραγματοποίησε ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας «Η Ρούμελη», το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2015, με επικεφαλής τους Ιερείς του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασίλειου Τριπόλεως π. Σωτήριο Αθανασούλια και π. Ιωάννη Σουρλίγγα και την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπουντούρη.

Στην Ιερά Μονή τελέστηκε Εσπερινός με Αρτοκλασία και ιερά Παράκληση ενώπιον της ιεράς και θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Γοργοεπηκόου. Οι προσκυνητές μετά το πέρας των ιερών Ακολουθιών απόλαυσαν την εγκάρδια φιλοξενία των Πατέρων της Μονής.

Φεύγοντας, μαζί με τις πνευματικές δωρεές που αποκόμισαν, παρέλαβαν και ιερά Εικόνα του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Λουκά του εν Στειρίω, προστάτου του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας «Η Ρούμελη», την οποία αγιογράφησε ο Μοναχός Ιωσήφ της Ιεράς Μονής Γοργοεπηκόου και η οποία αφιερώθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασίλειου Τριπόλεως για να τιμάται ιδιαίτερα κάθε χρόνο στη μνήμη του Αγίου στις 7 Φεβρουαρίου.

ekdrom1.jpg
ekdrom2.jpg
ekdrom3.jpg
ekdrom5.jpg


Ετικέτες