Ομορφη εκδήλωση για το πρόγραμμα «Ορθοδοξία και Ζωή» της Ι.Μ. Μαντινείας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τη Δευτέρα 11/1/2015, στις 8.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας (Πλατεία Μακαρίου) στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεολογικού Προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο «Ορθοδοξία και Ζωή», η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε και πάλι μετά τις διακοπές των εορτών των Χριστουγέννων.

Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ιερού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Καρύδης, π. Σωτήριος Αθανασούλιας και π. Ιωάννης Σουρλίγκας.

Το Θεολογικό Πρόγραμμα «Ορθόδοξία και Ζωή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας είναι ένα Πρόγραμμα σπουδής στην Ορθόδοξη πίστη, που λειτουργεί με επιτυχία στα πλαίσια του ποιμαντικού και διδακτικού έργου της Μητροπόλεως για δέκατη φέτος χριονιά. Οι συναντήσεις του γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Πλατεία Μακαρίου) στην Τρίπολη, κάθε Δευτέρα, ώρα 8.00 – 9.00 μ.μ.

Απευθύνεται σε νέους και νέες, αλλά και σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, και σκοπό έχει να προσεγγίσει ουσιώδη θέματα της ανθρώπινης ζωής από ορθόδοξη χριστιανική άποψη και να απαντήσει σε προβληματισμούς και αναζητήσεις της εποχής μας. Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ιερού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως π. Σωτήριος Αθανασούλιας.

1201mant (1).jpg
1201mant (2).jpg
1201mant (3).jpg
1201mant (4).jpg
1201mant (5).jpg
1201mant (6).jpg
1201mant (7).JPG
1201mant (8).JPG
1201mant (9).JPG


Ετικέτες