Σύσκεψη για το Πανελλήνιο Συνέδριο Θρησκευτικού Τουρισμού (ΦΩΤΟ)

Loading...


Πραγματοποιήθηκε στην Άρτα σήμερα το πρωί συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019, του Δ΄ .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της , στην Συνάντηση – Σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ως Αντιπρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, ο π. Σπυρίδων Κατραμάδος ως Γραμματεύς αυτής, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο κ. Γεώργιος Κούρτης, ο κ. Χρήστος Πετρέας, ο κ. Θεόδωρος Πιτταράς και η κα Αγγελική Βαρελά.

Επίσης, έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ιωαννίνων π. Θωμάς Ανδρέου, ο π. Ηλίας Σέπερης Γραμματεύς του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Μητροπόλεως Ιωαννίνων, καθώς και ο π. Δημήτριος Καραγκούνης εκ μέρους της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Αρταίων, του Επιμελητηρίου Άρτας, του Συλλόγου Εστίασης Άρτας, καθώς και του Συλλόγου Καταλυμάτων Άρτας.

Αντηλλάγησαν απόψεις θεμάτων οργανωτικής φύσεως.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr