Προσκυνηματική εκδρομή από την εφημερίδα «δημοκρατία»

Loading...


Οδεύοντας σιγά σιγά προς τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα έκδοσης της «δημοκρατίας», η εφημερίδα εγκαινιάζει μια νέα εποχή και παράλληλα μια νέα σχέση (ακόμα πιο στενή) με τους αναγνώστες της.

 Η δημοκρατία έχοντας ως βασική αρχή την στήριξη της Εκκλησίας και την προβολή της Ορθόδοξης πίστης με συνεχή ρεπορτάζ, το Σαββατιάτικο ένθετο «δημοκρατία και Ορθοδοξία» και σειρά προσφορών (με υψηλής ποιότητας θρησκευτικά βιβλία) κέρδισε την εμπιστοσύνη του πιστού κοινού. Τώρα πλέον προχωρά ακόμα περισσότερο και όπως ανακοίνωσε θα αναπτύξει πρωτοβουλίες που στηρίζονται στο τρίπτυχο πίστη-επιμόρφωση-φιλανθρωπία. Η πρώτη δράση είναι η οργάνωση επισκέψεων σε προσκυνήματα με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τον ημερήσιο Τύπο.

Το ξεκίνημα θα γίνει με προσκύνημα στην ορεινή περιοχή του Φενεού Κορινθίας, στα καταπράσινα δάση του Χελμού όπου βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου με το κρυφό σχολειό. Η περιώνυμη αυτή μονή της ορεινής Κορινθίας δεσπόζει πάνω από τη σύγχρονη τεχνητή λίμνη «Δόξα», στα νερά της οποίας καθρεπτίζονται οι υψηλές κορυφές των Αροανίων (Χελμού) και της Κυλλήνης (Ζήρειας). Έτσι δημιουργείται ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, το οποίο έδωσε στην περιοχή του Φενεού Κορινθίας την προσωνυμία «Κορινθιακή Ελβετία».
Το προσκύνημα θα γίνει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και κοστίζει μόνο 10 ευρώ το άτομο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί από το Καλλιμάρμαρο και το προσκύνημα θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα. Την διεκπεραίωση της εκδρομής έχει αναλάβει το έμπειρο ταξιδιωτικό γραφείο MIDEAST. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της εφημερίδας 213-0170400 έως 10 Οκτωβρίου.  

 

{google_docs}http://www.agioritikovima.gr/images/av13/diafimisi.pdf{/google_docs}Ετικέτες