Γιατί και πως πρέπει να διαβάζουμε την Αγία Γραφή

Loading...


Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο άνθρωπος αναζητάει την λύτρωση. Στην πορεία του ακούει ποικίλα καλέσματα . Ενθουσιασμένος τρέχει ξωπίσω τους με προσδοκίες.

Όμως οι νέες αποδεικνύονται ψεύτικες και η απογοήτευση γεμίζει την ψυχή του. Και η περιπλάνηση συνεχίζεται με νέες ελπίδες και νέες απογοητεύσεις.

Ο από άπειρη αγάπη κινούμενος, θέλησε με την ενανθρώπισή Του να δώσει διέξοδο στην άσκοπη περιπλάνηση του ανθρώπου. Ήλθε στη γη μας, φόρεσε την ανθρώπινη σάρκα μας, έζησε ανάμεσά μας, θυσιάστηκε για χάρη μας. Μας έδωσε έτσι τη δυνατότητα, ενωμένοι μαζί Του, στο θεανθρώπινο Σώμα Του, την Εκκλησία, να λυτρωθούμε και να ζήσουμε αιώνια κοντά Του. Τα όσα έκανε η άπειρη αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο, τα όσα μυστήρια αποκάλυψε ο Θεός στον άνθρωπο, είναι καταγραμμένα στο βιβλίο των βιβλίων, στην .

Διαβάστε εδώ: Αγία Γραφή! Ακούστε το βιβλίο που αλλάζει ζωές (Video)

Η Αγία Γραφή δεν είναι απλώς ένα ωραίο βιβλίο, ανάμεσα στα τόσα άλλα. Είναι το κατ’ εξοχήν βιβλίο, η Αλήθεια του Θεού, με τεράστια μεταμορφωτική δύναμη, που μπορεί να ξεδιψάσει κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο, που διψάει για την Αλήθεια και περιπλανιέται άσκοπα στις ερήμους του κόσμου τούτου για να τη βρει.