Γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους: Αποκαλύπτει τη μυστική δράση των καταδυναστών του πλανήτη

Loading...


Μιλά για συγκεκριμένο κέντρο αποφάσεων που επιχειρεί να καθορίζει τη ζωή μας μακράν του θελήματος του Θεού.

Έχετε ποτέ φαντασθεί το γιατί οι κυβερνήσεις και δη οι ευρωπαικές αλλά και αυτήν των ΗΠΑ αποφάσισαν εντελώς ξαφνικά να νομιμοποιήσουν τον φόνο διά της έκτρωσης;

Έχετε ποτέ φαντασθεί γιατί ολάκερος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπάρακ Ομπάμα αναγκάστηκε να υπογράψει κατά την πρώτη θητεία του στο Λευκό Οίκο απόφαση με την οποία δίδεται η δυνατότητα έκτρωσης ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη οκτώ μηνών;Μήπως επίσης αναρωτιέστε γιατί παντελώς απροσδόκητα οι κυβερνήσεις άρχισαν να μεταβάλλουν την πάγια εδώ και αιώνες θέση τους του χαρακτηρισμού δηλαδή της ανωμαλίας (ομοφυλοφιλίας;) ως ψυχασθένειας και να επιχειρούν να την επιβάλλουν πλέον ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα;

Ή μήπως έχετε φαντασθεί ότι η έξοδος της γυναίκας από το σπίτι προς τον εργασιακό χώρο έγινε βάσει συγκεκριμένου πολιτικού σχεδίου μίας μιαρής λέσχης που βασανίζει σήμερα ολόκληρο τον πλανήτη, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ;

Καί φυσικά καλοί μου Χριστιανοί επ’ ουδενί μπορεί να πάει το μυαλό σας ότι όλες αυτές οι κινήσεις και μία σειρά παρόμοιων μ’ αυτών έχουν έναν κοινό και μόνο στόχο.

Αποβλέπουν στη σταδιακή μείωση του πληθυσμού της γης!Στο πλαίσιο αυτό τα ανωτέρω επιβάλλονται μέσα από εκβιαστικά διλήμματα, πιέσεις αλλά και απειλές περί δημιουργίας συρράξεων (πολέμων).

Ο ιθύνων νούς ή κατά κάποιους ή ιθύνοντες της ανωτέρω πολιτικής, η οποία χρηματοδοτεί και τις ανάλογες προπαγάνδες, έχουν χαράξει έναν δρόμο ολισθηρό πιστεύοντας πως μέσω αυτού θα φθάσουν στην παγκόσμια κυριαρχία, στον απόλυτο έλεγχο του πλούτου μέσω της καθιέρωσης μίας ίδιόμορφης δουλείας, στην καθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σύγχρονος γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους μάλιστα ρωτούσε με νόημα για το ποιά σχέση μπορεί να έχουν κάποια θερμά λ.χ. επεισόδια με τους γείτονές μας Τούρκους ή κάποιες εξελίξεις σε εθνικά μας ζητήματα (Σκοπιανό) με συγκεκριμένους νόμους που ψηφίζονται βεβιασμένα και αμέσως μετά απ’ αυτά.Τον ρωτήσαμε να μας διευκρινίσει τι εννοεί και μας είπε: «Ε! μην τα θέλετε κι όλα έτοιμα. Ψάξτε και εσείς λίγο και θα λύσετε πολλές απορίες που πιθανόν να σας απασχολούν. Εσύ άλλωστε δεν με ενημέρωσες προσφάτως για τον Ομπάμα και την απόφαση που υπέγραψε για τις εκτρώσεις μόλις εξελέγη πρόεδρος;

Δεν υποπτεύεσαι λοιπόν πως κάποια συμφωνία προϋπήρχε στο παρασκήνιο μ’ αυτούς που τον στήριξαν;

Καί για να πάμε λίγο και στους δικούς μας πολιτικούς δεν αναρωτήθηκες γιατί δεν υπήρξε ούτε ένας Έλληνας ούτε μία Ελληνίδα ευρωβουλευτής που να καταψηφίσει αυτή την κατάπτυστη έκθεση που φέρνει τα πάνω κάτω στο οικογενειακό δίκαιο και επιβάλλει στην χριστιανική μας ορθόδοξη κοινωνία την ανωμαλία; Λέτε να μην ασκήθηκαν παρασκηνιακά πιέσεις, οι οποίες καθόρισαν και τη γραμμή που τελικά ακολούθησαν;Πίσω απ’ όλα αυτά, είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Χριστιανοί, υπάρχει ένα συγκεκριμένο κέντρο λήψεων αποφάσεων που καθορίζει το που και το πότε θα γίνει το τάδε ή το δείνα.

Δεν μπορείς να διανοηθείς ως Χριστιανός τι αποφάσεις λαμβάνονται και τι εγκλήματα γίνονται στην ανθρωπότητα από αυτούς που εκφράζουν απολύτως σήμερα αυτό που αποκαλεί ο Απόστολος Παύλος «Μυστήριον Ανομίας».

Διάβασε την παραβολή των κακών γεωργών του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ.

Αυτοί λοιπόν που απαρτίζουν αυτό το τρισκαταραμένο κέντρο της ανομίας έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν και τους κακούς γεωργούς της παραβολής.

Γι’ αυτό και δεν αρκούνται μόνο στην καθημερινή δολοφονία του κληρονόμου γιού (Σταύρωση του Χριστού) αλλά ταυτόχρονα επιδιώκουν να δολοφονήσουν και τον κύριο κάτοχο του Αμπελώνα του πλανήτη γη, δηλαδή τον ίδιο τον Θεό.Αλλά μην φοβάστε ο Θεός, όπως πάντοτε, δεν θα αργήσει να παρέμβει.

Πάλι να ξέρετε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία μας θα τους δώσει την κατάλληλη απάντηση και θα διαλύσει στα εξόν συνετέθη τα μιαρά σχέδιά τους.

Θα τους στείλει για πολλά χρόνια στα τάρταρα, εκεί που είναι η θέση αυτών των εγκληματιών σε βάρος της ανθρωπότητας.

Θα διαπιστώσουμε όλοι πολύ σύντομα ότι αυτοί οι εγκληματίες της ανθρωπότητας δεν θα μπορούν να σταθούν πουθενά ούτε να κρυφτούν.

Αρκεί μόνο μία σπίθα φωτός για να διαλύσει το σκοτάδι που τους περιβάλλει και μέσω αυτού καλύπτουν τα εγκλήματά τους.

Το ψεύδος άλλωστε διαλύεται ενώπιον της αλήθειας. Φως και Αλήθεια είναι ο Χριστός.

Βάλτε εδώ και τώρα χωρίς καμιά καθυστέρηση τον Χριστό στην ψυχή σας και μην φοβάστε τίποτε απ’αυτά που έρχονται και είναι ήδη προ των πυλών.Μπροστά στην χριστιανική θυσία ο Αντίδικος εξαφανίζεται, εξολοθρεύεται, χάνει την εικονική δύναμή του.

Ένας εξ αυτών των εγκληματιών πήρε προσφάτως ένα γερό μάθημα, θάβοντας το γιό του που σκοτώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του. Αλλά ο πόνος της απώλειας του παιδιού του δεν νομίζω να καταφέρει να σπάσει το τσιμέντο με το οποίο έχει ντύσει την ψυχή του… Ας προσευχηθούμε στο Θεό να κάνει το θαύμα του και ας ευχηθούμε υπέρ της ανάπαυσης του γιού του».

Δυστυχώς ελάχιστοι είναι αυτοί που δύνανται σήμερα να ορθώσουν αντίσταση στο σχέδιο αυτό των ανόμων πλουτοκρατών, που κατάφεραν όχι μόνο να ελέγχουν μέσω του τεκτονισμού αλλά και διαφόρων μιαρών ινστιτούτων και λεσχών «πολιτικούς άνδρες» αλλά και να τους επιβάλλουν ένα καθεστώς ομηρείας.Με λίγα λόγια ευθαρσώς θα υποστηρίζαμε ότι δεν αρκούνται στον εκάστοτε «φόρο υποτέλειας» που λαμβάνουν για τις … εξυπηρετήσεις τους αλλά επιπλέον με μεγάλη ευκολία ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος και φιλοσοφίας απαιτώντας ως κυρίαρχοι, ολοένα και περισσότερα πλούτη.

Βέβαια η επικράτηση αυτών των σύγχρονων εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας επετράπη θα λέγαμε από το Θεό για να εξετασθεί κατά πόσο οι Χριστιανοί είναι πρόθυμοι να επιτρέψουν στη λυτρωτική οδό της μετανοίας!

Κάτι τέτοιο όμως δεν παρατηρείται γιατί ο Αντίδικος έχει ήδη αμβλύνει τις συνειδήσεις, αφού φρόντισε διακαώς να τις στρέψει προς τα εφήμερα (πάθη, εύκολος πλουτισμός κ.ο.κ.)! Γι’ αυτό υποφέρουμε ως κοινωνία και ως λαός.

«Ο καλός Θεός- υποστηρίζει ο γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους- έδωσε πολλές παρατάσεις και προέβη σε πολλές θεοσημείες προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σ’ όλους εμάς να μετανοήσουμε.Δυστυχώς όμως, εμείς συνεχίζουμε όχι μόνο να σφυρίζουμε αδιάφορα αλλά επιπλέον συντονιζόμαστε στο άρμα του Αντιδίκου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και του γυρίζουμε συνεχώς την πλάτη.

Κοπτόμαστε ποικιλοτρόπως ως λαός να αναπτυχθούμε σε κάθε τομέα εκτός αυτού του πνευματικού, που έχει να κάνει με τη σχέση μας με τον Θεό. Καί ο πνευματικός τομέας είναι ο στύλος και το εδραίωμα όλων των υπολοίπων.

Επιδιώκουμε οβολούς και μισθούς και παχυλές συντάξεις για να καλυτερέψουμε, όπως συνηθίζουμε να λέμε τη ζωή μας, να την κάνουμε πιο άνετη. Καί δεν νοιαζόμαστε για το τι μισθό θα λάβουμε όταν θα έρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή και σταθούμε στο απολογητικό βήμα ενώπιον του Θεού.

Νοιαζόμαστε να καταστούμε πλούσιοι στη γη και δεν νοιαζόμαστε να εξασφαλίσουμε τον πλούτο του ουρανού, τον Παράδεισο και τη σωτηρία.

Έχουμε καλοί μου Χριστιανοί, πάρει λάθος δρόμο και το τραγικό είναι ότι διστάζουμε να αλλάξουμε, όπως λέει γνωστό λαικό τραγούδι ζωή.Μιλάμε με τα σώματά μας σήμερα ως κοινωνία, δηλαδή μιλάμε μέσα από ιδιοτέλειες, εγωισμούς, πάθη, σκοπιμότητες και αφήνουμε αδρανείς παντελώς τις ψυχές μας…

Περνούμε άσκοπα την εφήμερη ζωή αναζητώντας να βρούμε ευτυχία στα τιποτένια και μηδαμινά.

Γι’ αυτό χάσαμε τα πρόσωπά μας και λογιζόμαστε απέναντι σ’ αυτά τα σύγχρονα ανθρωποφάγα θηρία, ως άμορφες μάζες, τις οποίες μπορούν να μετακινούν κατά βούληση…

Να λοιπόν -συνεχίζει ο γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους- γιατί αυτοί οι πλουτοκράτες σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τη θηλιά και μας δένουν σε ένα νέο Γόρδιο δεσμό, πιο ισχυρό από αυτόν του Μ. Αλεξάνδρου.

Αλλά ο πολυεύσπλαχνος Θεός και πάλι δεν θα μας αφήσει έρμαια και αιχμαλώτους στα δίκτυα της ανομίας.Οι άγγελοι ήδη παιανίζουν στα δοξολογικά τραγούδια τους προς τον τριαδικό Θεό τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται σε ολάκερο τον πλανήτη.

Ας τις υποδεχτούμε Χριστιανοί μου με τα γόνατα λυγισμένα στην μετάνοια και τις καρδιές συντονισμένες στους ήχους της ταπείνωσης.

Γιατί μία τέτοια υποδοχή μας επιτρέπει να συμμετάσχουμε στην χαρά τους και ταυτόχρονα να αποφύγουμε τον πόνο, σαν αυτόν της κυοφορούσας μάνας, που είθισται να προηγείται της μετανοίας…»Ετικέτες