Μεγάλο πρόσφατο θαύμα στους Αγίους Τόπους ;

Loading...


Για ένα θαυμαστό γεγονός στους Άγιους Τόπους κάνει λόγο το ιστολόγιο kaiomenivatos.blogspot.gr.

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Μεγάλο πρόσφατο θαύμα στους Αγίους Τόπους!

Μία Ελληνίδα προσκυνήτρια, επισκέφθηκε πρόσφατα τους Αγίους Τόπους.
Έβγαλε διάφορες φωτογραφίες μέσα στο Ναό της Αναστάσεως και σε άλλα προσκυνήματα.

Όταν γύρισε στην Ελλάδα, έδωσε το φιλμ για εμφάνιση. Κατά την διάρκεια των φωτογραφήσεων, δεν παρατήρησε  να γίνεται κάτι ιδιαίτερο στις λήψεις που έκανε. Έβλεπε κανονικά τους χώρους, τα αντικείμενα και τα πρόσωπα που εστίαζε με την φωτογραφική της μηχανή. Κατά την εμφάνιση όμως του φιλμ στο φωτογραφείο, σε μία από τις φωτογραφίες (οι πληροφορίες αναφέρονται μέσα στο Ναό της Αναστάσεως), όπως βλέπετε….εμφανίστηκε ο Χριστός!

Αν προσέξετε καλά, θα δείτε τα σημάδια με αίμα στις παλάμες Του, από την Σταύρωσή Του. (Δυστυχώς στην φωτοτυπία και στην σάρωση, χάνονται λεπτομέρειες και η ζωντάνεια χρωμάτων της πρωτότυπης φωτογραφίας).

alt

Η φωτογραφία αυτή έγινε ανάρπαστη. Το θαύμα αυτό, το γνωρίζουν πλέον αρκετοί λαικοί, Πατέρες και Γέροντες.

Απέναντι από το Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, βρίσκεται το Μετόχι της Γεθσημανή με την αγία εικόνα του σκηνώματος της Παναγίας από την Κοίμησή Της. Ο πατήρ Νεκτάριος και φύλακας του συγκεκριμένου προσκυνήματος, έχει αναρτημένη αυτήν την εικόνα σε ένα ταμπλώ μαζί με άλλες φωτογραφίες, μέσα στο εκκλησάκι απέναντι από την πόρτα όπως εισερχόμαστε στο ναίσκο. Αν σας αξιώσει ο Κύριος να προσκυνήσετε στους Αγίους Τόπους, μπορείτε να την δείτε και εκεί.

Θεώρησα χρέος μου να σας δημοσιεύσω αυτό το θαύμα και αυτήν την σπάνια φωτογραφία του Χριστού, ελπίζοντας να εμπνεύσει σε όλους σας τούτες τις άγιες μα και δύσκολες μέρες που διανύουμε (εθνικά και παγκόσμια),  μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια και  αγάπη, αγάπη, αγάπη στον Κύριό μας και Θεό μας.

Μ.Σ. εκπ/κοςΕτικέτες