Βίντεο που προκαλεί σάλο: Άγγελος(;) εμφανίζεται από το πουθενά και σώζει ποδηλάτη

Loading...


Το περιστατικό «τηλεμεταφοράς» σημειώθηκε στην Κίνα το 2012 και κατεγράφη από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και ελέγχου της κυκλοφορίας των δρόμων.

Τί βλέπουμε σε αυτό; Έναν ποδηλάτη που ενώ λογικά -έτσι όπως πετάχτηκε- θα έπρεπε να βρεθεί κάτω απο τις ρόδες του φορτηγού. Κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τη σύγκρουση, εξαφανίζεται απο το συγκεκριμένο σημείο και εμφανίζεται πέντε μέτρα πιο πίσω στη διάβαση πεζών, σώος και αβλαβής.

Το περιστατικό επαναλαμβανεται στο βίντεο αρκετές φορές και βλέπουμε σε αυτό έναν πεζό που εμφανίζεται από το πουθενά και σώζει τον ποδηλάτη, μεταφέροντάς τον στην άκρη του δρόμου.
Όλα αυτά σε κλάσματα του δευτερολεπτου και ενώ στο σκηνικό εμφανίζονται… περίεργες λάμψεις.

Επιστήμονες που εξέτασαν τη γνησιότητα του βίντεο διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι το βίντεο ειναι πέρα για πέρα αυθεντικό, τονίζοντας ότι σε τέτοιου είδους βίντεο που προέρχονται απο δίσκους ελέγχου κυκλοφορίας, δεν μπορεί να γίνει ψηφιακή επεξεργασία.

Ορισμένοι, βέβαια με το που το είδαν άρχισαν να κάνουν λόγο για περιστατικό «τηλεμεταφοράς», ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για το σωστό από την ελληνική παράδοση «φύλακα άγγελο» που έκανε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του και έσωσε τον ποδηλάτη.

Ό,τι κι αν έγινε στην πραγματικότητα, ο ποδηλάτης είχε σίγουρα άγιο, είτε ήταν ο πεζός από το πουθενά είται η μηχανή τηλεμεταφοράς που τον έσωσε.
Τα σχόλια δικά σας…Ετικέτες