Συγκλονιστικό! Μετά την κουρά μοναχής έπαψαν οι πυροβολισμοί (ΦΩΤΟ)

Loading...


Είναι πραγματικό συγκλονιστικό το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα στο Λουγκάνσκ, μια από τις περιοχές που έχουν πάρει το δρόμο της οριστικής απόσχισης από την Ουκρανία και όπου οι αψιμαχίες μαίνονται. 

Στο έλεος του Θεού αποδίδουν όσοι ήταν μάρτυρες μιας κουράς μοναχής το γεγονός πως αφού ολοκληρώθηκε η τελετή κατά την οποία έλαβε τους μοναστικούς όρκους της οι πυροβολισμοί  έξω από το μοναστήρι σταμάτησαν και το υπόλοιπο της ημέρας και της νύχτας επικράτησε γαλήνη! 

     Συγκεκριμένα , το βράδυ της 30ης Ιουνίου του 2014 ο Αρχιεπίσκοπος Luhansk και Alchevsk τέλεσε την κουρά μοναχής στην Ιερά Μονή Ol’ginsky στο Lugansk. Η Elena Kuznetsova πήρε το όνομα Agrippina, προς τιμήν της μάρτυρος . Αγριππίνας, η μνήμη της οποίας εορτάζεται στις 6 Ιούλιου με το παλαιό ημερολόγιο (23 Ιουνίου με το νέο).

Παρά τον καταιγισμό από πυρά πυροβολικού έλαβε τους όρκους της κάτω από τις καμάρες της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα (στο έδαφος του Ογκολογικού Κέντρου) Αγ. Olginskaya στο μοναστήρι Lugansk ενώ μαζί προσευχήθηκαν κληρικοί και οι αδελφές της μονής.

Ο Αρχιεπίσκοπος την καλωσόρισε και της δώρισε  μια εικόνα της Παναγίας. Το αξιοσημείωτο όμως είναι όπως αναφέρουν οι παρευρισκόμενοι πως μέχρι την ολοκλήρωση του μυστηρίου και την αποχώρηση του Αρχιεπισκόπου οι πυροβολισμοί είχαν σταματήσει και το υπόλοιπο της ημέρας και της νύχτας επικράτησε γαλήνη.Ετικέτες