Εκστρατεία της Ρωσικής Εκκλησίας κατά του Σόρος

Loading...


«Στο πυρ το εξώτερον» στέλνει τον γνωστό Αμερικανό οικονομικό παράγοντα Τζορτζ Σόρος η ρωσική εκκλησία με αφορμή το θέμα των αμβλώσεων. Η επίσημη ρωσική εκκλησία προτρέπει μάλιστα τις αρχές να σκληρύνουν τον έλεγχο των ιδιωτικών κλινικών που πραγματοποιούν τις αμβλώσεις και οι οποίες κλινικές χρηματοδοτούνται από ιδρύματα του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου. 

«Ο κρατικός έλεγχος για τις αμβλώσεις σε ιδιωτικές κλινικές θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αυστηρός», ανέφερε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για τις Σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας, πρωθιερέας Βσέβολοντ Τσάπλιν σε φόρουμ με θέμα «Οικογενειακή Ενίσχυση και Προστασία στο Επίκεντρο της Κρατικής Πολιτικής»που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο ρωσικό Δημόσιο Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με τον ιερέα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υπάρχουν υποψίες ότι υλικό από τέτοιες ιδιωτικές κλινικές χρησιμοποιείται παράνομα στη φαρμακολογία και την κοσμετολογία! 

Ο ιερέας μίλησε για «ιερό πόλεμο κατά των ιδιωτικών ιδρυμάτων που δεν πληρούν τους κανόνες» και συμπληρωσε πως «Δεν υπάρχει θέση στην ιατρική σφαίρα για όσους παραβιάζουν τους νόμους που περιορίζουν τις αμβλώσεις».

Κατηγόρησε τις οργανώσεις αυτές ότι «μέσα σε δώδεκα χρόνια εργασίας έχουν μειώσει τον αριθμό του πληθυσμού στη Ρωσία και στον κόσμο» , ενώ μίλησε και για τους οργανισμούς «που συνδέονται με τον κ Σόρος και τα προγράμματα του Ταμείου του ΟΗΕ για τον Πληθυσμό»

«Είμαι πεπεισμένος ότι η Ρωσία σήμερα, θα πρέπει να απαιτήσει την πλήρη αναθεώρηση της ιδεολογίας και των δραστηριοτήτων του ταμείου αυτού και να καταργήσει όλες τις σχετικές αποφάσεις» σημείωσε ο ιερέας. «Είναι καιρός να αναρωτηθούμε αν μπορούμε να εμπιστευτούμε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος. Είμαι πεπεισμένος πως Όχι. Είναι καιρός να σταματήσουμε να ερχόμαστε σε συναλλαγή με οποιονδήποτε συνδέεται με αυτόν » κατέληξε…Ετικέτες