Στην »ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» εντάχθηκε ο Αθ.Νασίκας

Loading...


Η ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Στην βρέθηκε σήμερα ο προκειμένου να συναντηθεί με σημαντικές προσωπικότητες του τόπου ενώ επίσημα ανακοίνωσε την στήριξη του στην »» και ο πρώην Δήμαρχος Τυρνάβου ο οποίος εδώ και χρόνια έχει δώσει το παρών στα κοινά του τόπου του αλλά και σε όλη τη περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Ο Κ. Βελόπουλος με τον Αθ. Νασίκα συζήτησαν από κοινού τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το να ενταχθεί ο πρώην Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νασίκας και επίσημα στην »ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ώστε να συνδράμει με την εμπειρία και τις γνώσεις του ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιφέρειας.

Ο Αθανάσιος Νασίκας όντας κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει στο ενεργητικό του πάνω από τρεις δεκαετίες αγώνων υπέρ των αγροτών, κτηνοτρόφων, επαγγελματιών, συνταξιούχων και των ανέργων καθώς είναι και ο ίδιος ιδιοκτήτης μεγάλων κτηνοτροφικών μονάδων.

Ο στόχος της προσχώρησης του στην »ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» είναι να ενώσει, να συνεργαστεί αλλά και να σχεδιάσει την ανάπτυξη του τόπου του με αναπτυξιακά έργα καθώς και να συντονίσει τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσεων στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.