Δημοσκόπηση: Παραμένει στη τρίτη θέση η «Χρυσή Αυγή»

Loading...


Μηδενική-σχεδόν- επίπτωση δείχνει να έχει στη δημοφιλία του κόμματος της »Χρυσής Αυγής» το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου Π. Φύσσα στο Κερατσίνι.

Στη δημοσκόπηση η οποία ξεκίνησε πριν  τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ολοκληρώθηκε τη περασμένη Πέμπτη , ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην εκτίμηση ψήφου λαμβάνει το 11,2% έναντι 11,7 % που είχε στη προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον Αύγουστο.

Συγκεκριμένα σε δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Λαϊκός Σύνδεσμος λαμβάνει 11,2% από 11,7%.
Παράλληλα, μπροστά περνάει στη πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ με ποσοστό 19,8% έναντι 19,6%, ενώ ακολουθούν ο Λαϊκός Σύνδεσμος με 7,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,8%,το ΚΚΕ με 4,6%, οι ΑΝΕΛ με 3,6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,2%.

Τέλος, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 28,7% με δεύτερη τη ΝΔ με 28,3%.

Στην τρίτη θέση είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος με ποσοστό 11,2% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7,9%, το ΚΚΕ με 6,7%, οι ΑΝΕΛ με 5,2%, και η ΔΗΜΑΡ με 4,7%

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 32% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 15%.

Σημειώνεται οτι η Μetron Analysis είναι μια εταιρεία η οποία στη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που δίνει είναι «συστημικού χαρακτήρα».Ετικέτες