Η μαγεία σήμερα…

Loading...


Η μαγεία, τόσο η λευκή όσο και η μαύρη, ευρίσκεται σήμερα σε έξαρση.
Όχι μόνον στην Ασία, την Αφρική και την Πολυνησία, που υπάρχει ακόμη η ειδωλολατρία και δεν εισέδυσε το Φώς του Χριστιανισμού, αλλά και στην Χριστιανική Ευρώπη.

Στην Ευρώπη, μπορούμε να πούμε, ότι η μαγεία τελευταία προχώρησε αλματωδώς. Και τούτο λόγο της αποστασίας της. Το πράγμα είναι ευεξήγητο, ως ελέχθη. Διότι, όσον προχωρεί ο Χριστιανισμός και λάμπει το φώς του Σταυρού, τόσον υποχωρεί το σκοτάδι της μαγείας. Όταν όμως οι άνθρωποι φεύγουν από το φώς του Χριστού, επόμενο είναι να κυριαρχηθούν από τον σατανά και να πέσουν στα σκοτάδια της μαγείας και του σατανισμού. Αυτό έπαθε η Ευρώπη, η οποία σιγά – σιγά αποστάτησε από τον Θεό. Στην πράξη δηλαδή άφησε την Χριστιανική ζωή. Δι’ αυτό τα έσχατα θα είναι χείρονα των πρώτων, όπως το προείπε ο Χριστός:

Όταν – είπε ο Κύριος – εξέλθει το ακάθαρτον πνεύμα από τον άνθρωπο, περνά από άνυδρους τόπους και ερήμους ζητώντας ανάπαυση. Επειδή όμως δεν ευρίσκει εκεί ανάπαυση, επιστρέφει πάλι στον άνθρωπο από τον οποίο βγήκε και αν βρει τον άνθρωπο ράθυμο, αμελή, χωρίς να εκτιμά τις δωρεές του Θεού, και χωρίς εργασία πνευματική για την σωτηρία του τότε πηγαίνει και παίρνει έτερα 7 πνεύματα μαζί του, πονηρότερα από αυτό (όταν λέγει επτά σημαίνει αναρίθμητα) και γίνονται κατόπιν τα έσχατα του ανθρώπου αυτού χειρότερα των πρώτων. Όταν το ακάθαρτον πνεύμα εξέλθει από του ανθρώπου, διέρχεται δι’ ανύδρων τόπων ζητούν ανάπαυσιν και ουχ ευρίσκει τότε λέγει: «Επιστρέψω εις τον οίκον μου, όθεν εξήλθον και ελθόν ευρίσκει σχολάζοντα, και σεσαρωμένον και κεκοσμημένον.

Τότε πορεύεται και παραλαμβάνει μεθ’ εαυτού επτά έτερα πνεύματα πονηρότερα εαυτού και εισελθόντα κατοικεί εκεί, και γίνεται τα έσχατα του ανθρώπου εκείνου χείρονα των πρώτων». (Ματθ. ιβ’ 44-45).

Αυτό λοιπόν έπαθε και η Χριστιανική Ευρώπη.

Ο Χριστός, δια της διδασκαλίας Του την έβγαλε από την λατρεία του σατανά και την δυστυχία και την έκαμε ν’ αποκτήσει Χριστιανικό πολιτισμό και να ζήσει ανθρώπινα. Δυστυχώς τελευταία δεν το εξετίμησε. Κλωτσάει τον Χριστιανισμό και πέφτει στον σατανισμό, στο Μασσωνισμό, στη μαγεία. Δι’ αυτό (να το θυμάσθε), αν δεν μετανοήσει και επιστρέψει εις τον Χριστό, θα πάθει πολλά – μα πάρα πολλά – από τον σατανά.

Μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο οι οπαδοί της μαγείας αυξήθηκαν ανά τον κόσμο κατά δυο χιλιάδες τοις εκατό (2000%) και ειδικά στις Αγγλοσαξωνικές χώρες, με πρώτη την Αγγλία.

Οι Αρχές και ο κλήρος της Αγγλίας σήμερα ανησυχούν δια την τρομακτικήν εξάπλωση της μαγείας. Οι εφημερίδες συχνά αναγράφουν τρομερά εγκλήματα, πίσω από τα οποία είναι η λατρεία του σατανά.

Τον Σεπτέμβριο του 1965 στη Λιβερία 4 Αφρικανοί καταδικάστηκαν στον δι’ αγχόνης θάνατο, διότι εθανάτωσαν κατά την διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας μια γυναίκα. Το θύμα είχε ακρωτηριαστή και μερικά εκ των οργάνων του χρησιμοποιήθηκαν για παρασκευή «μαγικής συνταγής»!.

Προ ολίγων ετών συντάραξε τον κόσμο και δη την Ιταλία η υπόθεση Μοντέζι. Δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ανθρωποθυσία της Μοντέζι, που ήταν ιέρεια του Εωσφόρου, της μαύρης μαγείας. Το έγκλημα αυτό, παρ’ όλες τις πολύκροτες δίκες, στο τέλος σκεπάσθηκε, διότι ήσαν αναμεμιγμένα πρόσωπα της ανωτέρας κοινωνίας, υψηλά ιστάμενα.

Και στην Ελλάδα επεξετάθη η μαγεία επικίνδυνα και τούτο διότι πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες ελαφρόμυαλοι μαϊμουδίζουν. Δεν εκτιμούν την Αγία Ορθόδοξη Πίστη μας, που είναι η μόνη Αλήθεια, αλλά δέχονται οιανδήποτε βλακεία, αρκεί να έρχεται από το εξωτερικό, με πρωτοπόρες τις νεόπλουτες κυρίες, των μαυρογοριτών. Προ ολίγου καιρού εκατό λιμουζίνες τέτοιων ανόητων κυριών υποδέχοντο εις το αεροδρόμιον ένα γιόγκι, ο οποίος κατέλυσεν εις ολόκληρον όροφον πολυτελούς ξενοδοχείου και εδέχετο καθήμενος σταυροπόδι επάνω εις το κρεβάτι!!

Σύμφωνα με δημοσιευθείσα στατιστική στην Αθήνα εργάζονται «Δύο Χιλιάδες» μέντιουμ. Στον αριθμό αυτό πρέπει να προστεθούν εκατόν είκοσι αστρολόγοι, καθώς και πλήθος μάντεων, μαντισσών, χειρομάντεων, καφετζούδων και χαρτοριχτρών. Υπάρχουν ακόμα και περί τους πενήντα επίσημοι «κύκλοι» με την επωνυμία «εταιρία», των οποίων τα μέλη ασχολούνται σε διαφόρους βαθμούς σοβαρότητος, με δήθεν μεταφυσικές έρευνες και πειράματα. Αλλά εκτός αυτών είναι πάμπολα τα αθηναϊκά σαλόνια που οργανώνουν «ενδιαφέρουσες βραδιές» με μέντιουμ υπνωτισμού και άλλα τέτοια σατανικά έργα.

Γι’ αυτό συχνά ο καθημερινός τύπος αναγράφει τέτοιες υποθέσεις μαγείας και τα δικαστήρια εκδικάζουν απάτες και αγυρτείες σε βάρος αφελών.

«Σε πεντάμηνη φυλάκιση, έγραφαν οι εφημερίδες των Αθηνών το 1965, κατεδικάσθη μέντιουμ το οποίον απέσπασε δέκα χιλιάδες δραχμές. Η μάγισσα υπεσχέθη, ότι δια του μαγικού φίλτρου και υγρών, καθώς και της επικλήσεως κακοποιών πνευμάτων του αόρατου κόσμου, θα ετελείωνε τον γάμο της κόρης της. Παρήλθαν όμως αρκετά έτη χωρίς τα μάγια, που απέθεταν στην εξώθυρα του «γαμβρού», να φέρουν αποτέλεσμα».
Από το βιβλίο «Υπάρχουν Μάγια;»