«Αδερφέ μου αρρώστησες… Να είναι ευλογημένο»

Loading...


Διαβάστε την επιστολή αναγνώστη στον άρρωστο αγαπημένο του αδελφό…

«Αγαπημένε μου αδερφέ αρρώστησες και βρίσκεσαι στο νοσοκομείο! Θέλω να γνωρίζεις πως συμπάσχω μαζί σου σε αυτήν σου, τη δοκιμασία!

Δεν θα σου πω λόγια παρηγοριάς! Άλλωστε θα ακούσεις πολλά τέτοια λόγια που τις περισσότερες φορές είναι τυπικά και «ξύλινα».

Είσαι αδερφός μου, δεν θα μπορούσα να σου μιλήσω υποκριτικά! Θέλω να σου πω λόγια καρδιακά θέλω να σου πω μόνο αλήθειες!
Ψάξου αδερφέ μου! Ψάξου καλά! Όχι σωματικά! Ψάξε βαθιά μες στη ψυχή σου! Αναρωτήσου γιατί ο Θεός επέτρεψε να πάθεις αυτό που έπαθες! Κάτι θέλει να σου πει! Ψάξε μέσα σου! Κάνε την αυτοκριτική σου! Αναζήτησε τα αίτια, όχι μόνο στα υλικά και σωματικά, αλλά και στα πνευματικά!

Αδερφέ μου, με λυπεί αφάνταστα η κατάσταση σου! Προσεύχομαι για σένα στον Κύριο! Προσεύχομαι, αλλά θα σου πω την αλήθεια… Δεν Του ζητάω να σε θεραπεύσει!
Του ζητάω να πράξει ότι είναι συμφέρον για τη σωτηρία της ψυχής σου!

Αν το συμφέρον για τη σωτηρία σου, είναι η ασθένεια, τότε ανακράζω στον Θεό «να είναι ευλογημένη»! Ναι αδερφέ μου! Αν ο Θεός σου έστειλε αυτήν την αρρώστια για να έρθεις πιο κοντά Του, τότε είναι ευλογημένη η αρρώστια! Είναι η σωτηρία σου! Αρκεί να αντιληφθείς το μήνυμα!

Αδερφέ μου, μη βαρυγκωμάς και μη ζητάς από τον Θεό να σε απαλλάξει από αυτό που περνάς! Έχε υπομονή, δέξου τη δοκιμασία αγόγγυστα και δείξε εμπιστοσύνη στον Κύριό μας κι όλα θα πάνε καλά για την ψυχή σου!

Αδερφέ μου, είθε το τέλος αυτής της περιπέτειας της υγείας σου να σε βρει πιο κοντά στον Χριστό μας!