Μαθητές από τον Αλιμο Αττικής στον Πατριάρχη Θεόφιλο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Δεκτοί από τον έγιναν μαθητές και καθηγητές από το που βρέθηκαν στους Αγίους Τόπους για μουσικές παραστάσεις.

Η ανακοίνωση του Πατριαρχείου αναφέρει:

Την Τρίτην 18ην / 31 Ιανουαρίου 2017, ομάς 16 μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αλίμου υπό την διεύθυνσιν της μουσικού καθηγητρίας κ. Ιωάννας Αγγέλου, μετά την εκτέλεσιν δύο μουσικών παραστάσεων, εις την Ιεράν Μητρόπολιν Άκρης-Πτολεμαίδος το Σάββατον, 15ην/28ην Ιανουαρίου 2017, υπό την φιλοξενίαν του Πατριαρχικού Επιτρόπου Άκκρης Αρχιμανδρίτου π. Φιλοθέου και την Κυριακήν, 16ην/29ην Ιανουαρίου 2017, εις την Ιεράν Μητρόπολιν Ναζαρέτ υπό την φιλοξενίαν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού, επεσκέφθησαν το Πατριαρχείον.

Διαβάστε εδώ:  Η εορτή του Αγίου Αντωνίου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (ΦΩΤΟ)

Την εκλεκτήν ομάδα ταύτην εδέχθη κατά την ως άνω αναφερθείσαν ημέραν η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος και επήνεσε την κ. Αγγέλου και τους μαθητάς διά την επιμέλειαν αυτών και τας επιδόσεις αυτών εις την μουσικήν εν γένει, ιδία την ημετέραν βυζαντινήν δημοτικήν, παραλλήλως προς την επίδοσιν αυτών εις τα άλλα μαθήματα της Μέσης Εκπαιδεύσεως.

Εκφράζοντες τας ευχαριστίας αυτών, οι μαθηταί υπό την Διευθύντριαν αυτών κ. Αγγέλου, έψαλαν παραδοσιακά τραγούδια και τον Πολυχρονισμόν του Μακαριωτάτου.