Νέους από τη Ναζαρέτ ευλόγησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων (ΦΩΤΟ)

Loading...


30 παιδιά από τη Μητρόπολη Ναζαρέτ δέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.Θεόφιλος που τους ευλόγησε και τους προσέφερε πατρικές συμβουλές.

Η ανακοίνωση του Πατριαρχείου αναφέρει:

Την Πέμπτην, 31ην Ιουλίου/ 13ην Αυγούστου 2015, τριακονταμελής ομάς νέων και νεανίδων της Ελληνορθοδόξου Κοινότητος του Πατριαρχείου εις Ναζαρέτ υπό τον Πρεσβύτερον της εν λόγω Κοινότητος π. Λάζαρον, επεσκέφθη το Πατριαρχείον.

Την ομάδα ταύτην εδέχθη η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μετά Πατέρων Αγιοταφιτών.

Εξ ονόματος της ομάδος ταύτης ηυχαρίστησε τον Μακαριώτατον ο π. Λάζαρος διά την βοήθειαν του Πατριαρχείου εις φιλοξενίαν των νέων τούτων εις τας κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών τη ευγενεί διαθέσει του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών κ. Θεολόγου.

Ο Μακαριώτατος ηυλόγησε τους νέους τούτους και ενουθέτησεν αυτούς πατρικώς, διά να συμμετέχουν εν συχνότητι και αφοσιώσει εις την ζωήν της Ορθοδόξου Εκκλησίας, της οποίας εγένοντο μέλη διά του μυστηρίου του βαπτίσματος.

Οι νέοι εζήτησαν την ευλογίαν του Μακαριωτάτου διά την συνέχισιν της προσκυνηματικής πορείας αυτών διά προσκύνησιν εις τον Πανάγιον και Ζωοδόχον Τάφον του Κυρίου.

1408neol.jpg
1408neol1.jpg
1408neol2.jpg
1408neol3.jpg
1408neol4.jpg
1408neol5.jpg
1408neol6.jpg

 Ετικέτες