Εγκαίνια πνευματικού κέντρου στο Αμάν της Ιορδανίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Mε αισθήματα χαράς και ευφροσύνης και με τις ευλογίες της Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, έγιναν πρό ημερών τα εγκαίνια πνευματικού κέντρου κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος στο Αμάν της Ιορδανίας.

Προκειμένου να στεγαστούν οι πνευματικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των νέων , και όχι μόνο, της τοπικής εκκλησιαστικής κοινότητας έγινε η αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων χώρων, υπό την έγκριση του Σεβ. Φιλαδελφείας κ.Βενεδίκτου και την επίβλεψη του Παν/του Αρχιμ. π.Νεκταρίου , Αρχιερατικού Επιτρόπου.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού και τις ανάλογες προσφωνήσεις οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να καμαρώσουν τα μέρη του πνευματικού κέντρου που περιλαμβάνει ευρύχωρο γραφείο και τόπο συσκέψεων, μικρή και μεγάλη αίθουσα διδασκαλιών ως και ανάλογη για τα νήπια, τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών, γυμναστήριο, επιτραπέζια ποδοσφαιράκια και όμορφη αυλή.

Μετά την ξενάγηση υπήρξε κέρασμα που είχαν ετοιμάσει με μεράκι τα στελέχη της πνευματικής-νεανικής κίνησης της Ι. Μητροπόλεως Φιλαδελφείας και πάντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για όσα έγιναν προς εξυπηρέτησή τους.

29aman.jpg
29aman1.jpg
29aman2.jpg
29aman3.jpg
29aman4.jpg
29aman5.jpg
29aman6.jpg
29aman7.jpg
29aman8.jpg
29aman9.jpg


Ετικέτες