Ο πρόεδρος της Ουκρανικής Βουλής στον Οικ.Πατριάρχη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο δέχθηκε στο τον πρόεδρο της Βουλής της Ουκρανίας και συζήτησαν για αρκετά θέματα και κυρίως αυτό που αφορά την Εκκλησία της χώρας.

Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου αναφέρει:

Το Σάββατον, 19ην Νοεμβρίου, ο Εξοχ. κ. Andrii Parubiy, Πρόεδρος της Βουλής της Ουκρανίας, επεσκέφθη το Οικουμενικόν Πατριαρχείον και την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ. κ. Βαρθολομαίον, Όστις εδέχθη αυτόν εν τω επισήμω Γραφείω Του και έσχε μετ᾿ αυτού εγκάρδιον μακράν συνομιλίαν, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, Αρχιγραμματεύοντος, και του Θεοφιλ. Επισκόπου Χριστουπόλεως κ. Μακαρίου.

Διαβάστε εδώ:  Η selfie του Οικ. Πατριάρχη

Την Α. Εξοχότητα συνώδευον ο Εξοχ. κ. Andrii Sybiha, Πρέσβυς της Ουκρανίας εν Αγκύρα, μετά του εν τη Πόλει Γεν. Προξένου της Χώρας Εντιμ. κ. Vasyl Bodnar, και οι συνεργάται αυτής Εντιμ. κ.κ. Petro Bondar, Προσωπάρχης του Κοινοβουλίου, Ostap Kryvdyk, Σύμβουλος, και Andrii Kοvaliov, Γραμματεύς Τύπου του Προέδρου, απεδόθησαν δε τω υψηλώ επισκέπτη αι υπό του Πατριαρχικού Πρωτοκόλλου προβλεπόμεναι τιμαί.

proedros-boulis-oukranias2 proedros-boulis-oukranias3 proedros-boulis-oukranias4 proedros-boulis-oukranias5 proedros-boulis-oukranias7