Η μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου για την ομογένεια της Πόλης (Video)

Loading...


Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στο Συνεδριακό Κέντρο Lutfi Kirdar Kongre Merkezi στην Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία του τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.

Η συναυλία διοργανώθηκε από ομογενειακά σωματεία της Πόλης, υπό την αιγίδα του Ερασιτεχνικού και Θεατρικού Ομίλου (ΕΡΘΟ), του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων και του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα.

Την συναυλία τίμησε με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος την προηγούμενη μέρα δέχθηκε τον Γιάννη Πάριο και τους συνεργάτες του στο Φανάρι.

Ο έλληνας τραγουδιστής ερμήνευσε στη σκηνή του Lutfi K?rdar κομμάτια από την πολύχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή, σε μια συναυλία που ήταν sold out, αφού είχαν πουληθεί και τα 2000 εισιτήρια.
alt
Ανάμεσα στο κοινό που κατέκλυσαν τον χώρο της συναυλίας ήταν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Έλενα Ράπτη, τρεις δήμαρχοι της Κωνσταντινούπολης, ο Νίκος Πατσιατζής στέλεχος της τουρκικής DOGUS, ομογενής Νίκος Καλαμάρης (εκ των διοργανωτών), ο εκπρόσωπος των μειονοτήτων στη Γενική Διεύθυνση Βακουφίων Λάκης Βίγκας, στελέχη εφημερίδων της ομογένειας, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος κ.α.

Στο βίντεο που παραθέτουμε στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε τι είπε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος για τον Γιάννη Πάριο.

{youtube}VX4EwAyK3Ag{/youtube}tilegrafima.gr